Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
En dag med MC

En dag med MC

En dag med MC

Så var vi der igjen da, i sofaen med oppbluss. På bilde ser eg feit ut, men er nok bare kraftig oppblåst. Morbus Crohns er altså synlig når det selv vil. Begynner å bli vant til dette nå, og vet eg aldri blir kvitt det. Magesmertene som kommer og går, det er jo kronisk, og ikke alltid medisinene klarer å holde det tilbake. Det er ikke sånn at eg løper på dass nå, det er bare ekstreme magesmerter, oppblåst, og verk i leddene. Selv om det er sommeren som er min favoritt har eg begynt å glede meg til vinteren nå, kroppen tåler kulde mye bedre enn varme. 

Men men, når man sitter her da, og veksler mellom fosterstilling og helt utstrekt, så må man jo få tida til å gå. Da er TV og tlf grei å ha, blir gjerne sittende og glane på halvdårlige programmer. Som i dag da, når Dr.Phil sliter med å holde seg alvorlig mens han prater med ei som har vært besatt av demoner. Det er, tro det eller ei, underholdende. Men igjen, hva som helst er underholdende akkurat nå. 

C087C25A E63F 41A6 BCA7 A91FCB01EEBD

Verken gravid eller feit, bare oppblåst...

På tlf kan eg snart utenat alt som er på sosiale medier, har bladd opp og ned, titta på snap, og redigert noen gamle bilder. Det begynte å bli kjedelig, så eg klikka inn på finn.no for moro skyld. Litt interessant å holde seg oppdatert på campingvogner og bobiler da, og jaggu er det mye fint til salgs. Nei, vi skal ikke kjøpe, bare se. Det som forundrer meg er hvordan folk presenterer annonsene sine. Skal man selge noe burde det være klare gode bilder, og litt utdypende tekst om bobilen/vogna. 

Vel vel, sånn ellers er jo magen bra gjerne opp til en time eller to innimellom, da får eg gjerne spist litt, det går mest i surmelk og kavring, for det funker. Ellers små doser med husarbeid, nå blir eg fryktelig sliten av å gå med smerter nesten hele dagen, så ting må gjøres i eget tempo. Litt rydding på kjøkkenet og enkel støvtørking får bli dagens mål. Jo, og en plan om å gå tur da, men det må vi se an litt. Energien er jo ikke der den burde være. Har jo pokker ikke trent effektivt på flere år, det blir liksom litt krampegymnastikk hver gang eg har vært på badevekta. 

Eksem er forresten også et symptom på crohns, så eg burde vel vært mer ute nå som det er sol. Men igjen, varmen gjør meg ikke akkurat bedre da, så der har eg et lite dilemma. Fri for eksem eller mulig bedre mage? Kanskje eg bare skal kaste meg i det, og gå tur i sola? Du får følge med på snap og insta om det blir tur eller ikke...

Dask

Skrevet av : Dask

Nikita hagen
Hei
Yo! Har dere tenkt på og få noen barn? Hadde kledd deg Helene ?
Dask
Nei, eg skal ikke ha barn, og Doc har ei på 29, han vil nok ikke begynne på an igjen nå :)
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen