Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Konge fredag - syk lørdag

Konge fredag - syk lørdag

Konge fredag - syk lørdag

Hei igjen folks! Hatt ei bra helg? Det har absolutt vi. Det begynte jo veldig bra da eg klarte å stå opp en time tidligere enn vanlig på fredag, sånn at vi kunne reise en time tidligere enn planlagt. Ja vi har jo våre åtte timer på jobb uansett, de går det jo an å forskyve litt innimellom. Doc var hjemme en halvtime før meg og kunne gjøre klart mye, da eg kom hjem bytta eg klær og slengte beautybag’en i vogna. Kjente at det romsterte litt i magen, men ga blanke, for første gang løyste vi fra før kl 16!

2D20E8F5 4231 46FC B82B 12F8D9239BB4

Da vi kom frem til Dokka var alt muttern og fattern på plass, og tante og onkel. Villtotningene Randi og Håvard hadde også tatt turen, virkelig koselig å se de igjen også. Ole dukka også opp, han ville være med i laget. Altså en god gjeng klar for lystig lag. Vi ble sittende på campen ei stund før vi plutselig hørte Hilljacks fra Lavvotunet, da var det jo bare å løpe opp, kan jo ikke gå glipp av de. Hilljacks var jo grunnen til at vi reiste til Dokka. 

679D4A40 2615 455E 9D51 85A04AE356E3

Linda og Jan hadde også samla en god gjeng og møtte oss på Lavvotunet, Marianne var der og solgte smykker og skilt, Jim hadde med mye flott i boden sin, og bardamene Lene og Trine sørga for at vi fikk i oss litt friskt mot i ny og ne. Alt lå til rette for en perfekt kveld, og vi var alle så glade at det lukta brennevin. Hilljacks leverte musikk i topp klasse, og vi dansa og sang med så og si hele tida. Det ligger forresten video av meg og pappa som danser sving på vår fb side Doc og Dask. Vi fikk også friska opp litt linedance takket være Marianne, greit å ha ei reservesøster som hjelper meg når eg ikke husker. Og eg fikk kjøpt meg en Hilljacks singlet!

C291678D 8687 48C8 B40C 3BEB15D1A3AC

Da Hilljacks var ferdig gikk Sie Gubba på scenen. Det er helt grei musikk, men siden hele «gjengen vår» var der for Hilljacks var det jo mange som reiste hjem eller ned igjen på campen da. Det var ikke eg og Doc klar for, så vi satte oss inn på puben og tok en irish coffie med de gjenværende bandmedlemmene i Hilljacks. Kvelden ble jo ikke akkurat ung, da vi gikk fra Lavvotunet ble vi invitert ned til noen andre, og det endte med at vi var innom tre nachspiel før vi fant veien hjem i Knaus’n vår. 

F380370B 0B8A 44B1 9E71 8A2557B8B2BA

Lørdagsmorgen var det mer romstering i magen, og det var mageknip fra en annen dimensjon. Prøvde å få i meg frokosten som Doc hadde laga, men det var altså ikke håp. Betennelsen hadde blussa opp alt fredagen, og nattens strabaser hadde ikke akkurat gjort saken bedre. Doc holdt seg unna øl i tilfelle det ikke skulle gå over, han er god da. Lene og kællen kom innom en tur fordi de hadde bedt oss med på cruising og marked, det bestemte vi oss for å bli med på. Tassen også. Det var jo riktig så koselig, og faktisk ganske så avslappa. Sentrum var avsperret så amcars og veteranbiler fikk cruise der, og etterpå gikk vi en runde og titta på alle salgsbodene. 

9B43A246 3EE2 473B B188 E83F2D6CAE2A

Etter endt cruising og marked var fortsatt ikke magen bra, eg hadde enda ikke fått i meg mat. Da eg ikke engang fikk i meg potetgull var saken avgjort, det var bare å pakke sammen og reise hjem. Vi var hjemme ca kl 18 i går, og eg har lagt i fosterstilling siden. Doc har drevet å rydda litt i garasjen, og siden eg ikke har hatt ork til å lage middag avslutta vi helga med spekeskinke, ost og kjeks, og ja eg lagde faktisk makaronisalat (Oppskrift HER). Akkurat nå sitter Doc ute i boblebadet, mens eg fortsatt ligger på sofaen. 

3C39B66F 6D56 4DDD A294 8C7A3BF4E30D

Alt i alt, vi kosa ræva av oss på Dokka, og hadde nok godt av å slappe av i går kveld. Og ikke minst, vi er veldig takknemlig for både familie og venner som var med og møtte oss i helga, og ikke minst Hilljacks, dere er herlige alle sammen. Takk for ei super helg!

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen