Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Helg = Camping + Musikk!

Helg = Camping + Musikk!

Helg = Camping + Musikk!

Står til? Er du midt i ferien kanskje? Høres flott ut! Her har vi nesten brukt opp ferien gitt. Sydentur, hagefest og countryfestivalen i Skjåk ble vår ferie, og vi har virkelig kosa oss med det. Og i tillegg har vi noen dager i august da vi skal til Bergen travpark på countryweekend. 

I sommer bruker vi altså helgene effektivt, det blir mye småturer. Joda, litt festligheter blir det så klart også, det er jo gjerne i helgene det er konserter og treff da. Men vi har vett til å holde oss hjemme når det trengs, det er enkelte ting vi har måttet takke nei til, og det har faktisk vært godt. Men men nå er det jaggu meg helga igjen, og selv om vi er bittelitt slitne har vi nok energi til å kneppe på vogna og stikke på tur!

Vel, sliten er kanskje ikke ordet, det er vel mest det at vi trenger å ha det skikkelig moro! Sånn som sist helg på Bello, det var jaggu artig! (Det kan du jo lese om HER) Men jo, tilbake til denne helga da, vi skal til Dokka på countryweekend. Så fort eg er hjemme fra jobb i dag reiser vi oppover, for vi vil ikke gå glipp av noe som skjer. Det er masse kjentsfolk der, mange gode venner, og faktisk litt familie fra Vestlandet. Vi gleder oss skikkelig!

022342AA 0ABB 4105 B77B F2D9DD85305D

Bilde er tatt av Arild Karlsen på hagefesten i år.

Grunnen til at vi reiser oppover denne helga er jo Hilljacks. Ja en kan fort tro vi fotfølger de, men er det så rart da? De er jo bare helt sjef på tradisjonell country, skriver mye av musikken selv, har to av landets beste på vokal, og er utrolig flinke på å spille og sette sammen instrumentene. Vi kan vel trygt si at de er det bandet vi hører aller mest på, de passer like godt i bilen på vei til jobb, som på fest, og vi dilter gjerne etter de på konserter!

Som vanlig deler vi på snap og instastory, ikke sikkert vi gidder skrive blogg på tur... Snakkes!

3CE21EAD 7D20 4330 ADB2 BAAD4BBF1B43

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen