Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
STRAM MAGE PÅ GRILLMAT

STRAM MAGE PÅ GRILLMAT

Det er jo et evig spørsmål. Finnes det snarveier til stram mage? Det er vel noe de fleste har forsøkt på en eller anna gang i livet. Dietter finnes det i fleng, men det er jo sjeldent godt, og fristelsene er over alt. Det er også mange øvelser man kan gjøre, men det er svintungt og vondt. Ellers har jo TV Shop udugelige apparater i fleng. Så hvordan da kan man få skikkelig stram mage?  

Jo nå er svaret her. ET! Et alt du kommer over, alle vet jo at når man er stup mett er magen helt stram. Og hva er best å ete seg mett på? Jo grillmat. Om sesongen kom brått på og du ikke har grill, kan du lage deg en selv. Her har vi samla noen enkle og noen mer avanserte løsninger, det meste av ting de fleste har hjemme.  

Vi starter med det enkleste. Bålplassen vår. Her griller vi stort sett pølser og kjøtt vi kan ha på pinne. Det er såre enkelt, begynn med å stable steiner i ring. Størrelse på ringen velger du selv. Legg så noen tømmerstokker eller evt sett stubber rundt. Disse bør stå 60-100 cm fra steinringen, ellers blir knærne fort varme ? Så er det bare å samle folk og fyre opp ved (ja i steinringen selvsagt) og ta en dram til noen pølser. Du er garantert stram mage på kvelden. 

Litt mer avansert er denne varmtvannsberederen. Eller varmekolben fra berederen vår for å være korrekt. Det er bare å dra den frem og rive av alt utenpå, slik at du får ut kolben. Ja for stram mage er vel viktigere enn varmt vann? Ja oppskriften på denne grillen finner du jo i episode 7 sesong 1 av Norske Rednecks, som ligger på Dplay. På denne kan du grille absolutt hva som helst. 

Ellers har vi jo en slags terrassevarmer. Denne er veldig lett å lage. Har du en kontorstol og ei vaskemaskin kommer du langt. Gå løs med slegge på vaskemaskina for å få ut trommelen. Skru så av beina med hjul på kontorstolen. Trommelen bolter du bare på stolbeina. Da er den klar. Fyll den med ved og fyr på, så har du en fin terrassevarmer med grillmuligheter. Sleng på ei rist og noe mat, så skal du se skinnet strammer rundt magen etter hvert. Resten av stolen og vaskemaskina kan evt brukes til å "kjøre inn" tidligere nevnt bålplass. 

Når vi lager finere middager bruker vi noe som heter UDS grill, altså Ugly Drum Smoker. Denne kan du røyke maten med, eller langtidsgrille, det blir mørt og saftig uansett. Det er et gammelt oljefat med visse modifiseringer. Det kan kjøpes ferdig hos Dutch Henry og er virkelig verdt å ha. 

Siste hjemmelaga grill eg tenker å vise her er så omfattende at eg bare viser bilde nå, mer om dette kommer seinere, så følg med fremover! Denne grillen er en Opel Blitz, med tønnegrill under panseret og blomsterbed i hytta ?

Og for dem som ikke gidder å lage grill eller bålplass, kan denne bålpanna kjøpes på Biltema for en billig penge. Den er lett og kan tas med på camping, og det følger selvsagt med rist. Man kan altså grille det meste på den, om man ikke bare tar noen pølser på pinne da. 

Vi tar også her hensyn til dem som ikke kan grille, men vil ha en unnskyldning til å stå ute og pilse under matlaginga. Man kan kjøpe en gammel støpejernsovn på finn.no. Denne har vi laga gode gryter på, og vi steker gjerne tilbehør til grillmaten her. Denne har stramma mange mager ?

Så nå er det ingen unnskyldning, det er bare å sette i gang. Med disse løsningene er du garantert stram mage i hele sommer. Stramt mageskinn om ikke annet ?

Bloggen vår

#grill #strammage #diy #hage #kosthold

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen