Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Nye tattoos!

Nye tattoos!

Nye tattoos!

Annonse | Romerike Tattoo Studio

Nei det ble ikke noe skriverier i går, var bare litt trøtt og sliten. Det er meget varmt på jobben om dagene, og det takler eg ikke så bra. Da blir det avslapping på sofaen på ettermiddagene, og halvdårlig nattesøvn, men det går helt fint. Alt er bedre enn -25 og snø uansett! Late ettermiddager er null problem når man har en pelsdott som Tassen i armkroken. 

Vel vel, vi har jo lenge gått og prata om å fylle på med litt blekk i huden. Ja, tar man først en tattoo blir det gjerne fler, er litt som med chips og smash. Vi har prata litt på fb med Synnøve på Romerike Tattoo Studio, og avtalte at vi skulle komme innom denne uka. Det eg ikke så var at hun skreiv at det var åpent fra tirsdag til lørdag, så vi troppa opp på mandag til et stengt tattoo studio. Bomtur gitt. 

FEE77EF2 BB71 4DB3 87EC 32B74CD5FDB7

Tirsdagen prøvde vi igjen. Eg reiste hjem etter jobben, så Doc kunne bli med bort. Da var ikke Synnøve inne, men vi kunne sette opp en time da. Siden eg var usikker på et par ting bestemte vi oss for å vente til vi hadde fått prata med Synnøve, så i går ringte eg henne. Vi snakka om hva vi ønska, og hun hadde noen ideer, så nå satser vi på at hun tegner noe kult og fint til oss. Den dama er jo en kunstner, og hun har tatovert meg tidligere. Hun er virkelig flink. 

Vi avslutta samtalen med å sette opp en time i neste uke, så nå gleder vi oss som unger på julaften! Hva vi skal tatovere må du nesten bare vente og se, vi røper ikke noe før blekket er under huden. Eneste vi kan si er at ene blir nok litt morsom. Noe av det beste med tattoo er jo lukta av den rensevæska som brukes, og den dirringa i huden. Vi er bare litt spente, for tattooene skal være på steder som kan være litt vonde da. Lover å snappe om Doc sliter!

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen