Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Skiftende helse og kule planer!

Skiftende helse og kule planer!

Skiftende helse og kule planer!

Kl 10 i dag skulle eg egentlig hatt pause, men i dag kom eg meg ikke på jobb før klokka var 10. Det er en av gledene ved crohns, og natt og morgen er det verste. Men nå er eg da på jobb, og gjør et forsøk, så det blir ikke lange bloggen. Har ikke all verden med tid til å rable ned noe oppdatering akkurat. 

Altså i går kom turistene innom igjen, moderen og faderen har hatt noen ukers ferie på Østlandet, og da må de jo innom oss også. Det ble grilling til den store gullmedaljen, med masse marinade og krydder, og det får eg kjenne på nå. Joda det var vel verdt det, for grillmat er godt! Og det er koselig med besøk av disse turistene.

Nei nå får eg se å jobbe litt her, sånn innimellom doturene. Etter jobb skal vi innom et kult sted, det skal vi fortelle mer om seinere, og kanskje det kommer noe på snap og insta om det. Men eg røper det ikke nå, kan bare si vi gleder oss. Akkurat nå skal eg på dass en tur... Vi tales siden!

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen