Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Mer enn vellykka!

Mer enn vellykka!

Mer enn vellykka!

Denne helga har jaggu bydd på mye. Som vi skreiv på fredag reiste vi på camping med et vennepar. Stedet var Montebello og værvarselet var lovende, vi kjenner jo en del folk der også. Forventningene var store, og helga innfridde. 

Fredag da vi kom frem rigga vi oss til så vi hadde et tun, og eg og Lene stakk til Sverige mens Doc og Lars slo opp fortelt. Mary-Ann og Magne var alt på plass, de hadde tatt turen fra Haugesund for å være med. Da vi kom tilbake fra Sverige ble vi sittende i forteltet og kose oss med spekemat, focaccia og kjeks som Lene hadde med, for det høljeregna. Det ble etterhvert opplett da, og vi kunne bevege oss utenfor uten å bli søkk våt. Da ble det litt mer prat med naboer og andre campere utover kvelden. 

4E3A6CA0 A5C6 4A67 838C C580A919153F

Lørdagen våkna vi til et strålende vær, sola skinte og temperaturen avgjorde at det ble shorts. Doc surra i gang eggerøre og bacon til frokost, som vi spiste sammen med Lene og Lars. Og etterpå stakk Doc og Lars over grensa en tur. Mens vi satt der og tok oppvasken ble plutselig Tassen så rar, og da eg snudde meg for å se hvorfor, fikk eg se Anne og Rype komme gående! Jaggu ble vi overraska! De hadde tatt turen med sin «nye» Kadett og telt fra 70 tallet, noe så koselig da! 

Etterhvert kom Doc og Lars tilbake, like overraska som oss over at Anne og Rype var der. Karina og Ståle i Hilljacks dukka også opp plutselig, med «minijacken» William. De hadde vært i Sverige og ville innom og hilse på, altså veldig koselig. Og da vi gikk ned til Anne og Rype hadde Bente og Ole Kristian også ankommet, det lå an til å bli en meget bra dag!

Så var det tid for litt aktiviteter da. Montebello hadde fått besøk av en forhandler av Segway, sånne artige fremkomstmidler. Doc var ikke sein om å prøve når han først fikk muligheten. Det var først en artig sak som kunne minne om en rullestol på belter, bare den gikk en del raskere da så klart. Det var stas, og gutten ble varm i trøya, så han tok sjansen på å prøve en sånn segway man står på, med en aksling. Må lene seg frem for å få den til å gå, og det strider jo litt i mot naturen. Men etter et par nestenuhell gikk det faktisk bra, og video av det ligger på vår fb side Doc og Dask. 

7365DCAE D254 4A4D 8FAE BAC60FD38F7C

Så var det tid for grilling, mat må en ha. Gjengen ble med bort til oss, og det kom enda flere kjentsfolk innom. Faktisk helt fra Dokka kom Trine og Lene med sjåfør, det er jo trivelige folk. Og et vennepar av Mary-Ann og Magne kom, så det ble mange artige, hyggelige, morsomme, trivelige, feststemte folk på tunet vårt. Sola stekte og vi kjøla oss ned på godsaker fra ‘Bolaget, til glade toner på Spotify. 

2A92341B 33BC 4D28 A39D 87F55E227934

Det er livemusikk på Montebello hver helg hele sommeren, og denne lørdagen var det Pegasus. Vi bytta ut shorts med langbukser, flere hadde funnet frem cowboyhattene sine, og vi var klare for å rusle ned til gapahuken. Der var det mye folk og loddtrekning på gang, ja det er de fastboende som ordner med musikken med loddsalg og dugnad, faktisk helt genialt. Det var god stemning, og den ble enda bedre da Pegasus inntok scenen, nå var det tid for dans. Og vi damene rocka dansegulvet med ustødige moves og et forsøk på linedance. 

B46FC28B D193 41EF 9CAA CE3C07A43F86

Litt viktig å få med er jo at Lene fylte 40 i vår, men hadde ikke fest. Siden vi oppdaga at vi hadde blitt snytt for et 40 årslag fikk vi Pegasus til å synge bursdagssangen, og Lene selv fikk komme opp og synge med på en låt. Det var stas! Musikken slutta kl 00.00, og vi var opplagte til å fortsette, så vi ble med noen fastboende på dram. Det var skikkelig lurt. Moro var det i alle fall, og ikke ble det så fryktelig seint heller. 

I går var det jo da bare å bli kjørbar, pakke sammen og dra hjem. Joda vi fikk i oss noe enkel frokost, og satt noen timer og prata før vi reiste da. Men alt i alt var dette ei meget bra helg som overgikk forventningene. Montebello camping har bra takhøyde, stort sett voksne oppegående gjester, og alle er bare hyggelige gode naboer. Takk for denne gang, vi trives veldig godt, og kommer garantert tilbake!

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen