Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Spennende og aktiv helg!

Spennende og aktiv helg!

Spennende og aktiv helg!

Kjapp oppdatering; En to dagers lang uke går mot helg, ja altså for meg i alle fall. Formen er meget bra selv om eg blir fort sliten, så lenge eg holder ut på jobben kan eg nyte late ettermiddager og helger. Og denne helga hekter vi på vogna og stikker på tur med et vennepar, noe vi gleder oss til. 

Nå kan det være at det ikke blir blogging i morgen da, det har jo begynt å bli en vane. Skal vi bare ta en sjefsavgjørelse her og nå, at vi bare tar bloggfri alle lørdager? Lørdagene kan jo være mer snap- og instadag, der tar vi ikke fri uansett. Nå skal det jo skje mye spennende og morsomt i helga, det skal vi så klart snappe og legge på instastory.

Tilbake til helga. Ja det er jo noe så enkelt som camping, men vi får sjansen til å prøve noe skikkelig moro som faktisk kan gå riktig så gale! Da skal vi ha klart kamera sånn i tilfelle. Men mer enn dette sier vi ikke nå, for vi vet jo ikke selv helt hva vi går til. Sånn ellers blir det livemusikk og dans på kveldene, så denne helga kan bare bli bra. Vi snappes!

B35AA32D 582C 464E 96C6 E23A77D06AC57F0FB2FC 5050 4033 A66A 720E8B787399

Dask

Skrevet av : Dask

Mister Frankie
Sommer og Camping :)
Heisann :)
Å god fredaa og helg/ ferie tid :) Ønsker dere ein riktig go campingvogn tur helg,med mye morro.
Hu heisann og skåål :)
Mvh Mister Frankie :)

Dask
Takk for det, og god helg ;)
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen