Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Fit for fight!

Fit for fight!

Fit for fight!

Jess! Etter tre dager på sofa og i hagestol er eg endelig fit for fight igjen! Altså tilbake på jobben. Ikke så tjukk i halsen lenger, og energien kommer snikende tilbake. Halvanne uke igjen på penicillin, men den skal vel bare ta siste rest og sørge for at basseluskene ikke formerer seg mer. Da går det fint an å jobbe litt, og føle seg litt nyttig i samfunnet ikke minst. 

Joda, gårsdagen starta med fortsatt tjukk hals og lite tiltakslyst, følte meg vel egentlig mest lat da. Lufta Tassen så han fikk skvette på sine 17 vanlige blomstre og tuer langs veien, samt slippe ei lita bombe nedi grøfta. Og etter det slappa vi av inne mens eg spiste frokost, vel, eg spiste og slappa av mens Tassen så ut til å stryke med av sult hvert sekund. Ingen smuler rekker å treffe gulvet her i huset, selv om han hadde spist en god porsjon tørrfôr. 

Etter ei stund titta eg på gradestokken, for det gjør eg jo hver dag, og fikk til min store forskrekkelse se at den hadde bikka 28 røde i skyggen. Syk eller ei, dette været skulle ikke eg gå glipp av! Breia utover noen pledd og pute på terrassen og la meg ned, hus, hekk og levegg sørga for at eg ikke fikk trekk på meg. Ble liggende der og sløve ei god stund, helt til det rett og slett ble for varmt. Det skal nevnes at varmen må ha gjort en god jobb, tror eg har svetta ut det som var av betennelse, for eg følte meg riktig så fresh etterpå. 

Formen kom seg altså mye etter noen timer i sola, dermed var det på tide å begynne å virke. Ja det var jo uansett for varmt til å ligge på en vindstille terrasse. Vogna skulle klargjøres til en liten utflukt i helga, det var ikke mye, men en grei jobb der og da. Vaska benkeplatene, tok inn gjenglemt oppvask, og kosta gulvet. Ja, og pakka det eg tror eg får bruk for selvsagt. Dette gikk jo strålende. Doc kom hjem fra jobb og grilla middag til oss, og etter mat og litt jordbær med fløte gikk han en tur med Tassen så eg kunne støvsuge. Formen min er altså på god vei tilbake, og nå ser det ut til at magen min tåler sommervarmen bedre enn i fjor. Kan det bli bedre? 

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen