Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Spabad og legevakt!

Spabad og legevakt!

Spabad og legevakt!

Helgene burde vært merka «Made in China» for de varer aldri lenge nok. Men men, den har vart lenge nok til at det ble to dager uten oppdatering på bloggen, og selv om det har blitt ei rolig helg har den vært veldig fin. Vi har jo hatt besøk igjen, og eg har klart å bli syk - ergo lite skriving her.

Fredagen da eg kom hjem fra jobben sto bobilen til muttern og fattern på gardsplassen her, vi har jo blitt vant til at de plutselig dukker opp. De har til og med døpt gården vår Bingobanden camping, åpen i tide og utide, fordi de er her så ofte. Vi setter jo stor pris på det, for det er faktisk 54 mil hjem til de. Eg hadde en lett kløe i halsen, men siden eg trodde det bare var etter festrøyking i Skjåk forrige helg, tok eg meg en cider og en røyk. Det var jo helg, og vi hadde besøk. 

Det ble grillmat til middag, og jordbær til dessert, altså en helt alminnelig sommerkost. Og utpå kvelden hoppa vi oppi boblebadet. Fattern ble med på det, han ville jo så klart teste nye «spa avdelinga» på Bingobanden camping. Muttern holdt seg på tørt land, men sørga for at vi ikke tørsta ihjel i boblene. Cognac til kara og baileys til meg, ja siden eg ikke tåler noe sterkt. Klart det ble suksess! 

686C6254 7395 439C 8576 968468669884

Lørdagen merka eg at kløen i halsen hadde blitt mye mer, halsen var tjukk og begynte å verke litt, men det var sikkert en forkjølelse på vei. Vi tok en handlerunde og da vi kom hjem kom feberen snikende, så eg la meg på sofaen. Mer vet eg ikke før Doc kom inn på ettermiddagen og sa det var middag i saloon. Greit det, eg krabba frem fra ullpleddet og kom meg ut i saloon, hvor Doc og foreldrene mine satt og spiste fårikål. Paracetene Doc kom med, noen Strepsils fra muttern, og en tallerken med fårikål gjorde helt klart formen min noe bedre, men det ble ikke noe boblebad den dagen. 

Da eg våkna i går kunne eg knapt nok svelge mitt eget spytt, og eg måtte virkelig jobbe med å få i meg en p-pille og folsyretablett, og brødskiva med crabsticks protesterte på vei ned. Gikk til speilet og gapte, fikk da se en hvitklumpete hals, og bestemte meg fort for å ringe legevakten. Har jo fått beskjed på Ahus om å ta infeksjoner seriøst med tanke på crohns og sterke medisiner. Joda, der kunne de fort konstatere at det var streptokokker, hvilket resulterte i penicillin og sykemelding. 

Ja så her ligger eg da, på sofaen med halsdrops, Paracet, Apocillin, og noen halvdårlige TV serier, mens eg prøver å hvile av meg en luring av en halsbetennelse. Mamma og pappa har akkurat reist, og Doc er på jobb. Altså pjuske mannfolk med 38 i feber er ingenting i forhold til hva eg går gjennom nå! 

Dask

Skrevet av : Dask

Mister Frankie
Hvor blir det av sommer været :) 2019
Aaa herlig skikkelig bade kølp :) Brodern hadde også en sånn en.
Kosta noen høvdinger, ikke vært dem da det gikk veldig fort høl desverre.
Men men kølpenn var morro så lenge den varte :)
Sitter forøvrig å koser meg med Norske Rednecks Camping sesongen å heller innpå ei Carlsberg eller ti/12 ;)
Håper dere dukker opp på tv kassa igjen snart,dere er dypt savna :)
Ønsker dere begge ein herlig sommer :)
Mvh Mister Frankie :9

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen