Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Frisk som en sursild!

Frisk som en sursild!

Frisk som en sursild!

Ja da var nok ei uke på vei mot helg, og tida går bare fortere og fortere. Bare synd det er mandag før vi vet ordet av det. Men ikke ta sorgene på forskudd, det er enda bare fredagen, og godt er det! Nå har jo ikke vi hatt så lang uke akkurat, vi tok jo ferie til og med mandagen. Og i går var eg på Ahus igjen, så for min del ble det tre arbeidsdager, men til gjengjeld har eg stått på som pokker på jobb. 

Onsdagen fant Doc ut at det var på tide å bytte vann i boblebadet, han har vært litt ivrig på rensemidler, det ga motsatt effekt. Eg jobba litt lenger enn han da, så når eg kom hjem var det tomt. Da var det jo bare å begynne å vaske for min del, ja det må jo skrubbes litt når man først tømmer det. Etter en god rengjøring og sjekk av hele boblebadet kunne vi fylle det igjen, og sette på både rensing og varme. 

7F0E36B0 8019 4243 B920 D487190EC41F

I går var jo eg på Ahus igjen, er jo typisk det at på datoer det skjer ting skal eg medisineres og bli trøtt. Sist var på bryllupsdagen vår, og nå på 4. juli. Vel vel, medisineringen gikk greit for seg, kjøpte meg en pose med sursild og kom i prat med noen hyggelige medpasienter, så tida gikk fort. Etterpå kjøpte eg med noen sånne Kiwi burgere til middag, så det ble herremåltid her, med norske jordbær til dessert. Og middagshvilen min ble i lengste laget, nettopp fordi man blir utslitt av medisinen.

Etter vel fire timers søvn i dårlig stilling på sofaen måtte det mykes opp igjen litt, alt var jo stivt her, men ellers var formen bedre. Det fine da var jo at boblebadet hadde nådd 35 grader, altså perfekt for en halvtimes bad. Doc gjorde klart og hoppa oppi karet, mens eg tok siste turen med Tassen. Og etterpå hoppa eg også oppi. At vann er naturens sterkeste middel tviler eg ikke på, for det gjør virkelig underverker å sitte i de boblene ei stund. Vel vel, nå nærmer vi oss klare for helg her! Hva skal du i helga?

Dask

Skrevet av : Dask

Linda
Begynner fredagen med å sitte ute på trass. Veldig fint vær, men blåser så kaldt og surt!

Har ikke store planer for helga, men finner vel på noe kjenner jeg oss rett!? ha ei sabla god helg!

Dask
Ja det kan høres ut som vi har samme planene ;)
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen