Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Ferie!! Hit skal vi!

Ferie!! Hit skal vi!

Ferie!! Hit skal vi!

Juhuu! Da er det endelig tid for noen feriedager igjen! Jada, vi fortalte tidligere i vår at vi måtte dele opp ferien pga mange arrangement + TV prosjekter osv i år, da blir det jo noen langhelger. I morgen hekter vi på vogna og stikker på tur igjen, gjetter du hvor vi skal? Ikke? Les videre da vel, så finner du det ut. 

Altså i dag kl 16 går eg i teorien på ferie, men det er mulig eg blir litt lenger på jobb. Planen er å jobbe opp litt timebank nå som formen har komt seg så pass, så kan man ha litt tilgode seinere da det blir flere turer. Men tilbake til denne ferien nå. Doc jobber seint i dag, så eg har hele kvelden for meg selv. Siden vi alt har pakka klær og sånt kan eg gjøre det enkle, som å legge på senga og rydde på plass kjøkkenutstyr som har vært innom oppvaskmaskina. Og med Doc ute av huset er det vel tid for å nyte en halvsur boks med spagetti a la capri, ikke det at det er godt, men det er barndomsminner. 

90FC4F08 F6A0 424F AB6A 06541EBBF66A

(Bildene er fra fjorårets festival)

Ja, da bør jo det meste være klart for morgendagens utflukt. Denne helga er det Countryfestival på Skjåk, så det blir livlig. Vi var der i fjor, og da var det ikke noe spørsmål om vi skulle tilbake, vi bestemte oss med en gang. Det er så trivelig at vi slettes ikke vil gå glipp av det. Litt voksnere klientell, litt bedre musikk, og fantastiske drivere gjør denne festivalen uten tvil til Norges beste! 

Men nå åpner jo ikke de før torsdag, og det er lang vei dit, så vi tar et stopp på en campingplass på veien. Stille før stormen er det noe som heter, og ja det kan være greit med en helt avslappa dag på vanlig camping før det braker løs. Men så lurer vi jo litt på en ting, nå som vi skal på festival er det ikke sikkert vi har tid til å skrive så mye her. Vil dere ha en kort oppdatering daglig på bloggen, eller skal vi skrive om hele festivalen på søndag eller mandag? Dere bestemmer! (I alle fall litt da)

 

Dask

Skrevet av : Dask

Mister_Frankie
Go Tur
Heisann :)
Bare å pakke med seg Go pro kameraet og lage road movie og legge ut på youtuben :)
Ønsker dere begge ein herlig tur med festival og gode opplevelser :)
Mvh Mister Frankie :)

Dask
Hehe tanken har slått meg, men redd vi bare mister det eller roter det bort der :p Hehe..
Arnfinn
Skjåk
Hei san, synes du skal ta dette mandag?
Mye trivligere og lese alt da i fred og ro☺
Så slipper også du alt dette ekstra hver dag.
Ha en svingende festival.??

Dask
Takker for det! Da blir det på søndag eller mandag da ;)
Linn-therese seljelid vabø
Snap all day Long og full oppdatering på søndag :) mat og alt er viktig altså :)
Dask
Ja, snap og insta kommer til å bli brukt så sant eg har strøm ;)
Linda
Ja nå nærmer det seg med stormskritt! Har fått pakket en del jeg også, samboeren jobber jo til seint onsdag så må få det meste på plass før han kommer hjem så det bare er små ting som står igjen før avreise torsdag ved 10-11 tiden ?
Dask
Da sees vi jo i helga da vettu ;)
#Bikerpus
Ferietid
Nyt feriedager/festivaldager og skriv en oppdatering om hele helga over helga! ? Enjoy!!!
Dask
Takk takk ;) Mulig det blir noe i morgen, siden det er rolig da, men ellers ser det ut til å være enstemmig om søndag/mandag :D
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen