Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Når vi ikke kom oss i bryllup...

Når vi ikke kom oss i bryllup...

Når vi ikke kom oss i bryllup...

Denne helga skulle vi egentlig vært i bryllup til to fine mennesker, vi hadde gledet oss lenge til det. Sist uke var magesmertene mine så ustabile at eg ikke klarte å jobbe alle dagene, og fredagen måtte eg dra tidlig fra jobb. Dermed fikk vi ikke reist i bryllupet likevel, noe vi er veldig lei oss for, men vi møter de jo til helgen og kan feire litt da. Sånn er det noen ganger, helsa kommer først, så fredagen ble eg stort sett liggende på sofaen foruten en halvtime i boblebadet. 

5CC4A9D0 DBE6 41D8 855A E93B1CD7B1CB

Lørdagen starta med litt bedre form, dog noe seinere enn planlagt da eg ikke våkna før halv ti. Da hadde Doc alt lufta Tassen og laga frokost med egg og bacon, så det var helt topp å stå opp. Vi bestemte oss for å begynne så smått å rydde siste rest ute etter hagefesten, så vel egentlig for oss at dette ville ta hele helga i vårt tempo. Klart det ble noen doturer innimellom stabling av benker og scenegulv, men det gikk likevel unna. Doc gjorde stort sett det meste, mens eg plukka glasskår og rydda smått. 

DBE6157D 6C2F 48B2 81C9 68B36814387C

Vi har fått brent det som er brennbart, fylt en henger med søppelsekker, og lempa ukurant søppel på planet på Forden. Så ja, det er derfor eg kjører Subaru på jobb i dag, han skal på fyllinga og kvitte seg med siste rest. Matvogna er også tømt og klar for levering, så nå er det ikke mye igjen som vitner om forrige helgs hagefest. Joda, naboen kom innom på sin standsmessige Gråtass for å gi oss ei hjelpende hånd, og noen kom innom og henta noen hagemøbler vi skulle gi bort. 

Alt i alt var vi ferdig tidlig på lørdags ettermiddag, det var jaggu godt å få unna. Etter så mye opprydning og jobbing i hagen var vi altfor slitne til å gidde å lage noe mat, så vi stakk til Jessheim for å unne oss en bedre middag. Det ble grilltallerken for to, med kylling, biff, spareribs og mye godt tilbehør, noe vi virkelig kan anbefale. Og da vi kom hjem ble det så klart en liten time i boblebad. 

712C9A4B C947 495F 8D55 5FFD4741A2C6

I går gjorde vi ikke så forferdelig mye egentlig, eller det vil si, eg gjorde ikke en dritt. Doc har drevet å putla med litt småting her og der, og han har fyrt bål og grilla pølser til oss. Jo, han har bytta nettside bakpå Forden og pynta litt på fronten. Ellers en veldig avslappa og koselig jonsokfeiring med andre ord.

Hvordan har din helg vært?

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen