Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Fikk igjen på skatten gitt!

Fikk igjen på skatten gitt!

Fikk igjen på skatten gitt!

Jepp, det er den tida på året da feriepenger, skattepenger, og i tillegg overskuddet fra Gjensidige utbetales. Nei det er riktig nok ikke alle som får igjen på skatten, og det er bare de som har forsikring hos Gjensidige som får en del av overskuddet. Men alle som var i jobb i fjor får feriepenger i disse dager, hvis de ikke er tatt ut før da. Litt ekstra penger kommer jo alltid vel med uansett.

Vi visste jo alt i vår at vi fikk en god sum igjen på skatten, og at det ble litt ekstra fra forsikringa. Da begynte vi så smått å fantasere om hva disse pengene skulle gå til. Feriepengene var jo på en måte øremerka regninger og camping, så de ser vi litt bort i fra nå. Disse ekstra pengene som vi har betalt for mye til staten, og nå fikk igjen, det var jo penger vi ikke visste vi hadde før i vår, og kunne jo da brukes på litt mer moro. 

27BA1391 93DD 4E4D BBB5 D902F2543D1D

Det hadde helt sikkert vært fornuftig å spare de, men vi er så pass dreven at vi klarte å grave frem mange gode argument for å bare bruke litt av det med en gang. Vi var faktisk helt enige i hva vi «trengte», så det endte med at Doc bare reiste på butikken og handlet jacuzzi onsdagen. Vi var raske med å montere det, fikk fylt det og satt i gang oppvarminga, og putta i noen rensemidler. Så alt torsdagen var det klart for å prøve. Fy flate så deilig det er å sitte i boblende vann da! Spa-bad er undervurdert.

Men noe mangla, vi frøs jo på hodene og skuldrene ut på ettermiddagen. Da reiste Doc og handla levegger, og vips så har vi vår egen lille luksus i hagen her. Vi har nå brukt dette ca en halvtime-time hver dag, og det hjelper faktisk på smertene vi begge sliter med, og vi begynner jo å skjønne hvorfor dette kalles spa-bad. Ikke bare har vi luksus i hagen, men vi har også et sted å sette oss som hjelper på det vi begge sliter med. Dette må være det smarteste vi noen gang har brukt skattepengene våre på. 

3A08B459 7E35 4A47 BD74 1134BD7FD749

Her skal vi sitte og godgjøre oss hver gang smertene begynner å dukke opp, eller om vi bare vil slappe litt ekstra av. Dette er jo bare helt nydelig, og det koster faktisk ikke skjorta heller!

Har du fått igjen på skatten? Hva skal du bruke det på? :)

Dask

Skrevet av : Dask

Kari Sletholen Lund
Spabasseng :) :)
Kjøpte et slikt spabasseng for skattepenger tilgode for 8 år siden..:) Det er de beste anvendte penger noensinne :) Masse glede for store og små, vonde kropper og kalde kropper...;) I år var vi også heldige med skatten og Gjensidigebonus ..,så nå sitter vi her i Lofoten og nyter norsk natur..:) Kos dere masse videre i bassenget..En blir fort avhengig..:)
Dask
Så herlig da :D Ja vi skal kose oss masse med bobler fremover ;)
Yngve Remes
Basseng
Hvor er bassenget kjøpt? Kunne tengt meg et sånt.

Dask
De har disse på Jula og Europris ;)
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen