Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Doc på legevakt og Dask på do!

Doc på legevakt og Dask på do!

Doc på legevakt og Dask på do!

Kommer ikke over hvor fantastisk hagefesten var i helga, og hvor mye fantastiske mennesker vi kjenner. Sitter jo med en liten klump i halsen når eg tenker på at dette var «siste dans», men samtidig kjenner vi på kroppen at vi trenger en pause. I gårsdagens innlegg skreiv vi bare kort at det var helsa som stoppa oss, så eg skal prøve å forklare litt mer her. 

Det var jo mange som fikk med seg at Doc havna på legevakta torsdagen, han hadde kraftige magesmerter. Han har slitt med disse magesmertene over tid, og det har vært forskjellige årsaker. Både nyrestein og gallestein har han vært gjennom, men smertene gir seg ikke selv om steinene er ute. Han går til utredning for flere ting nå fordi han har vært mye slapp og sliten siste halvåret. Vi vet egentlig ikke så mye enda, vi vet bare at det er lurt å slappe av litt av og til. Gutten er jo 48 år, og selv om han er 15 i hode, sier kroppen fra innimellom. 

C5EF1C7A 5465 4470 8AAE F6A63887BFFD

Mi helse har vært mer stabil siste halvår. Joda det går opp og ned, men eg får medisiner som hjelper. En biologisk medisin intravenøst hver 6. uke, pluss cellegift en gang i uka, den blir eg veldig sliten av. Morbus Crohns er jo betennelse som kan ramme hele fordøyelsen, og har lagt for det meste i tarmer og magesekk hos meg. Men de siste to mnd har det vært litt i spiserøret også, pluss blemmer i munn og på lepper. Nå som vi endelig kan senke skuldrene etter hagefesten har det blussa opp veldig, så det blir fosterstilling i sofaen når eg ikke er på do.

En sånn hagefest som vi har hatt i fire år nå krever mye. Vi jobber med det året rundt, og de siste 2-3 mnd før er det hektisk, samt det går gjerne en mnd etter før vi er helt ferdige med oppryddinga. Det er mye man gjerne ikke tenker på, men det har absolutt vært verdt det, og vi har jo fått utrolig mye god hjelp. Nå vet dere jo litt mer om helsa vår, og hvorfor vi har valgt å gi oss. Men dere må gjerne fortsette å lage både små og store hagefester til inntekt for Superselma, så kommer vi innom om det passer! 

Dask

Skrevet av : Dask

Ove Ottosen
Synes dere kan tre tilbake med god samvittighet, dere har gjort mer for Supereselma enn noen kan forvente. Dere er utrolig hyggelige mennesker som det ikke går mange av på dusinet. Glad for at jeg er blitt kjent med dere, og vet at dere har gjort alt dere makter. :-)
Dask
Takker for forståelsen og fine ord ;)
Anette Thorin Tebourbi
Hej igen o HJÄRTLIGT TACK för fina år o fester.
Nu e det hälsa som gäller för er båda och det med god samvittighet ?.
Ni har o är härliga o fina människor o finaste vänner man kan ha. Hoppas verkligen det går bra med dig o Ole Petter.
Varma kramar till er båda
Mvh Anette
?????

Dask
Tusen takk for fine ord ;)
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen