Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Pinsen som gikk for fort...

Pinsen som gikk for fort...

Pinsen som gikk for fort...

Har dere hatt en fin pinse? Det har vi, selv om vi har jobba enormt mye disse dagene. Vi er jo på siste innspurt på hagefesten, og det er fortsatt litt å gjøre her. Dietten går utrolig nok bra, selv om eg ikke klarte å kutte colaen helt. Joda, én utskeielse har eg faktisk hatt, da foreldrene mine kom med krabbe fra Vestlandet ble det både ferske rundstykker og majones. Og litt grillmat i går ja, men vekta går nedover!

05E53BCA 0608 4857 9E87 AE604706639A

Lørdagen vaska eg ned matvogna innvendig, og stabla tallerker, bestikk, kopper osv på plass, mens Doc var på en handlerunde for å få tak i mer utstyr. Vi fikk gjort ganske mye egentlig, blant anna rydda hele huset og vaska mye klær. Og Doc fikk trykt opp vester til alle vaktene, pluss fiksa mye småting. Søndagen støvsugde eg hele huset, og rydda og vaska vogna vår, mens Doc gikk tur med Tassen og slo plenen. Etterpå tok eg kantklipperen en runde mens han tømte bålet. Og ut ettermiddagen kom muttern og fattern, og som sagt hadde de med fersk krabbe fa Vestlandet. Du kan tro det smakte! Da ble det litt mer planlegging og rekning på utgifter utover kvelden. 

E34E1B0F 7CFB 492D 8E04 3A7CE7648498

Som skapt for hverandre!

I går ble eg med muttern og fattern til Sverige for å handle inn litt til matvogna. Ja det skal nevnes at vi får sponsa mesteparten av maten, og resten fiksa vi i Sverige. Da vi kom hjem hadde Doc gjort ferdig noen skilt som skal stå uti veien her, pluss at han hadde laga noen flere aktiviteter. Nytt for i år er California Sand Bag, og «ølbalanse». California Sand Bag har vi sett på countryfestival i Nashville da vi var der på bryllupsreise, og ville prøve dette her. Det er to plater som står litt skråttmot hverandre, med hull i, og sandsekker man skal kaste for å treffe i hullene. Ølbalanse er rett og slett at man må balansere ølen på et brett med tråder for å få den i seg. Bare for moro skyld!

231E3DD2 C631 4F39 B916 605EB3D7C6F8

Det har vært helt nydelig å jobbe ute i hagen med forberedelser i sola, og vi gleder oss mye til hagefesten starter. Denne pinsen har gått så utrolig fort. Nå gjenstår det ikke så alt for mye, men heldigvis kommer det noen på dugnad de siste dagene før det braker løs. Og i dag stakk eg på jobben, fordi feriedagene mine må fordeles litt mer utover året. Og foreldrene mine og Doc leverer søppel, handler siste rest, og henter inn det vi får sponsa. 

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen