Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Diett for enhver pris???

Diett for enhver pris???

Diett for enhver pris???

Ja dere fikk vel med dere at eg brått bestemte meg for å gå ned i vekt? Eller i det minste ikke gå mer opp. Nå er eg på fjerde dagen, og har egentlig klart meg ganske så bra. Spiser mye mindre karbohydrater og mye mer protein, og planen er å komme over dørstokkmila også. 

Er vel kanskje å ta litt i når eg sier eg har klart meg ganske bra. Altså joda, eg har begynt å bli glad i salat, har jo i kjøtt da. Og så har eg funnet noen favorittpålegg til knekkebrød, magerost med mye protein er faktisk godt. Danderer man knekkebrødet med litt paprika, agurk eller tomat i tillegg blir det riktig så appetittelig. Ellers har eg kutta ut poteter, ris og pasta til fordel for grønnsaker, det smaker jo faktisk mer. 

18AB6307 BB14 4CB8 880A 9432D02A849E

Men det å slutte med cola skulle vise seg å bli en utfordring. I tre dager drakk eg stort sett bare sukkerfri saft, Zeroh har mange gode smaker. Saken er at når kroppen er vant til 1-2 liter cola daglig skjer det noe når man plutselig slutter, ja man kan få abstinenser av den brusen. Så på andre dagen begynte eg å få hodepine, noe eg trodde var i forbindelse med lommert vær. Det var jo venta uvær med lyn og torden, og det braka løs ut på ettermiddagen og varte utover natta. 

Da eg våkna i går fortsatte hodepinen, dog noe sterkere, og flere av leddene mine verkte kraftig. Dette kunne ikke komme av været. Så fort eg sto opp og rusla med Tassen ble det verre, ble kvalm og svimmel i tillegg, og måtte melde avbud på jobb. Etterhvert ble synet prikkete og eg klarte ikke lenger sitte oppreist, var det dette som var migrene? Det har jo eg aldri hatt før, men det føltes sånn som folk beskriver migrene. Det hele resulterte i at eg tok to glass med cola, og etter to timer var hodepinen helt borte. 

C5367E0A 9970 400D A035 65D35CFD4F66

Ja da må eg enten trappe ned på colaen, eller tåle hodepine. Eller drikke ett glass cola for dagen og heller komme i gang med den pokkers treninga! Hører jo om andre som har slitt med hodepine i flere uker, og det har ikke eg tid til. Nei her skal det skjerpes inn på alle andre punkter, så får eg heller drikke litt cola en stund. Nå som hagefesten nærmer seg gidder eg ikke hodepine. Og når vi først er inne på det å skjerpe inn, noen som har gode oppskrifter på mat med lite karbo og mye protein? Uten proteinpulver, helst mat fra vanlig dagligvare! 

Dask

Skrevet av : Dask

TL
Diett.
På lavkarbo kan du kose deg med bacon gull. Det redder meg når jeg måååå ha noe.
Dask
Ha! Det har eg ikke tenkt på, da må eg på bensinstasjonen :D Takk!
Espen
Cola med og uten sukker
Prøv og bytte ut vanlig cola med cola uten sukker jeg drakk mye vanlig cola før men nå drikker jeg bare cola uten sukker man kjenner ikke forskjell når man blir vant til og drikke cola uten sukker jeg trodde ikke jeg skulle klare det men nå drikker jeg ikke noe annen brus en cola uten sukker
Dask
Takk for tipset, men eg liker ikke den ;)
Lilli
Jeg har gått ned 10kg på 8 uker, ved hjelp av vegetar retter og keto kaffe. Kan anbefale å lage chili con Carne uten kjøttdeig (bruk litt revet kylling i stede, om ønskelig) , kikertcurry, vegetar burgere fra Sverige (smaker og lukter kylling), byttet ut brødskiver med glutenfri og laktosefri shake. Bare å ta kontakt om du ønsker? slet veldig med mye migrene og anfall før
Dask
Takker for tips, men eg må ha kjøtt.. Gastrolegen på Aleris ba meg spise mer kjøtt, enda eg spiser mye i utgangspunktet ;)
ola
brus
Hei. Tips : Kjøp deg sodastreem. Eg slutta med brus men det var bobblene som hjalp meg ?
Dask
Ja kanskje det hadde vært noe ;)
Gunn Marit
Mat
Om du googler lavkarbo oppskrifter får du opp mange gode. Som blomkålris. Isteden for vanlig ris er jo kjempe godt. Også mye annet du kan lage istedet for både pasta å annen «vanlig»mat. Jeg går ikke på noe spesiell diett men har bare bytta ut litt her og der. Å d har funket for meg. Google i vei. ?
Dask
Det skal eg jaggu prøve! Har vært innom grønnsaksta ppe i stedet for potetstappe, og det er jo mye mer smak i det :D
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen