Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Hvordan bli en Redneck

Hvordan bli en Redneck

Hvordan bli en Redneck

Bilde er av meg som 2-3 åring eller noe sånt, selebuksa har vært med i tykt og tynt.

Spurte en dag på insta hva dere ville lese om på bloggen, og fikk da inn en del ønsker og tips. Det enkleste må være han som skreiv «bare vær dåkke sjøl» for det er vi jo uansett, og flere spurte om dette å være og hvordan bli en redneck. Men dette med å være seg sjøl, hva går egentlig det ut på? Ingen får jo vært noen andre akkurat, men er man likevel fullt ut seg sjøl? Tja, man trenger i alle fall ikke strebe etter noe man ikke er, prøv heller å leve lykkelig med det som faller deg mest naturlig. Det gjør vi. 

Vi får for eksempel ofte spørsmål om hvordan man blir redneck. Det er ikke enkelt å svare på, for det ligger naturlig for oss. Vi kan jo ikke plutselig bli sosser fra Bærum heller, for vi aner ikke hvordan det er. De har gjerne helt andre måter å både spise og snakke på, og ord som vårt vokabular aldri har vært i nærheten av. Man blir ikke Redneck av å f.eks drikke seg dritings som noen tror, det ligger helt andre ting bak enn flatfyll. Det er ikke bare enkelt å bli noe, da er det ofte bedre å bare være den personen samfunnet ditt og nærmiljøet ditt har påvirka deg til å bli. 

947A8FC6 7356 46D2 BCC2 72934B167762Mine første og siste boots, de første i str 29 fikk eg som 5 åring. Jepp, fikk livsstilen min utdelt med morsmelka. De siste brukte eg da eg gifta meg med Doc.

På samme måten er det kanskje vanskelig å bare bli Redneck sånn helt uten videre. I dette miljøet må man tåle en del, nei det er ikke mobbing og tull, men gjerne møkk under neglene. Man må tåle å høre noen banneord i ny og ne, man må tåle å slå tommelen når man spikrer, man må tåle å ta i et tak. For vi fikser og ordner det meste sjøl. Vi ringer ikke etter folk for å bytte olje på bilen, vi ringer ikke etter folk for å bygge en bod, vi ringer ikke for å bytte kledning eller male hus. Vi fikser sjøl nettopp fordi vi er opplært til det fra tidlig alder, vi vet hvordan vi håndterer verktøy og vi er kreative i praksis, men vi vet ikke hvordan etiketten i formelle middager er, eller hvorfor noen har vesker til 16 000kr (verdt en bil i god stand her). Derfor er vi rednecks, og derfor er som oftest byfolk nettopp byfolk. 

Så det å være seg selv er virkelig det enkleste for alle parter, med mindre man hele livet har følt et «kall» på å bli noe annet. Uansett hvordan du vokste opp, gjør det som faller deg naturlig, for der har du oppskriften på lykke. Du må gjerne komme på våre arrangementer og ta en pils med oss, vi har nok mye å lære av hverandre. I Forente Rednecks inkluderer vi alle uansett hvor de måtte komme fra. Miljø, samfunn, kultur, legning, farge, bymann og redneck, vi har det like moro selv om vi har bittelitt forskjellig bakgrunn. 

Dask

Skrevet av : Dask

Roger
Man fikser
En redneck sier om en utfordring "ingenting er umulig, det umuligevtar bare litt lengre tid"

Man bruker omatt, kan bordkledning brukes en gang til, så bruker man den. Kan det fikses, så fikses det. Hvorfor kjøpe nytt når andre kvitter seg med fullt ut brukbare ting.


Dask
Akkurat sånn er det ;)
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen