Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Røykeslutt - mitt dummeste valg??

Røykeslutt - mitt dummeste valg??

Røykeslutt - mitt dummeste valg??

Om noen har sett meg sur og gretten i det siste må eg bare få beklage. Eg er ikke sur, har bare vært ufattelig sliten siste mnd, og medisinen ser ikke ut til å funke som den skal lenger. Men fortvil ikke, nå skal Dask ta grep om egen helse. Om det er trim, diett, eller en tlf til Ahus som skal klare å fikse mitt sure tryne, vites enda ikke, nå setter eg hard skytts i mot. Eg gidder faktisk ikke være sliten!

94DE7DD3 6168 41C6 8A16 8CEAD976C6ED

Så tynn skal eg en gang bli igjen!

Nå har eg begynt å jobbe mer på gølvet og mindre på kontor, så får vi se om myten om mosjon stemmer. I tillegg rusler eg litt lengre turer med Tassen enn tidligere, og gjør et tappert forsøk på å konsumere litt mindre fett og sukker. Vel, det er ikke så enkelt når vi er litt over gjennomsnittet matglad her i huset. I går ble det indrefilet med ris, bearnaise og maisstuing (mais stekt med fløte), og så klart en selvskreven kroneis i sola. Men ikke to, så noe bedring finnes. 

Så var det jo dette med mosjon da. Eg tror at røykeslutten er delvis skyld i min fraværende energi, ikke fordi lungene har blitt bedre nei, men fordi røykeslutt = vektøkning. Jepp, mange legger på seg av å stumpe røyken, noe som altså har forekommet i vårt hjem. Joda, vi lever godt, men 10 kg mer enn før tar nok noe av tiltakslysta, og er en medvirkende årsak til latskap i tillegg til at eg har crohns. Det hele er jo en ond sirkel, og bør derfor kunne løses ved å bryte denne sirkelen. 

BDAA22DC C99E 4B0B A537 86E2EE8FC9BC

Før dere spør; camo tights’n og sportsbh kjøpte eg HER, masse tilbud der nå!

Men hvordan i huleste kommer man i gang når det ikke finnes spor av viljestyrke til å trene eller spise kjedelig mat? Ja sånn uten fløte, fett og karbohydrater da... Motivasjon finnes det plenty av, men det stopper der. Nå trenger eg ikke treningstips eller diettideer, har trent aktivt før, og vet nøyaktig hvordan trene hva og hva som bør spises. Det eg trenger er den fordømte viljestyrken og en dæsj disiplin, og hvor finner folk sånt egentlig? Noen som har sett noe til det på Lundsletta? 

Eg trenger bare å komme i gang. Det skal jo nevnes at eg jogga 500 m her om dagen, men det var slitsomt og mindre behagelig. Det får en til å tenke «vil eg virkelig meg sjøl så vondt?». Skal eg nå slå meg til ro med at eneste formen eg kommer i er kakeformen i kjøkkenbenken, eller kan noen gi meg lysta på svette, pustebesvær og melkesyre?

Dask

Skrevet av : Dask

Solveig Louise
Sliter selv med viljestyrken til treningen, motivasjon har jeg, blant annet når jeg er å skal kjøpe meg bukser å ser at jeg må opp i størrelser. Jeg har aldri brukt XL, men idag måtte jeg ty til den størrelsen på bukser. Det er jo forskjellig fra type til type bukser, men nå må jeg bare bite i det sure eplet å komme i gang. Vil ha tilbake den sunne livsstilen jeg hadde før.

Men et spørsmål, kommer du å Doc tilbake i Norske rednecks? hvis det blir noen nye sesonger da. Det er så langt ifra det samme uten, savner sprellet til Doc og Kristian altså! :) Håper hvertfall dere kommer tilbake

Dask
Eg har bare latt vær å handle nye klær, nekter å kjøpe i den str eg er i nå, for da har eg jo plutselig passelige klær. Da vil eg heller gå i joggebukse og se at eg MÅ ned ;)
Nei vi trakk oss for flere sesonger siden, men vi har andre TV prosjekter da ;)

Anonymous
Sitter å leser å skjønner deg veldig godt her jeg sitter med en kopp kaffe og en kanelsnur???Bare elsker alt som er usunt...Søstern har gått ned 4/5 buksestørrelser på 1,1/2 år på å spise mindre og sunt + tur med hunden.Hu er nå 2 str mindre enn meg og det har aldri vært den veien.Hun fant motivasjon i helsa.Begynte å slite med vonde knær og føtter.Har man vont nok så tror jeg (Håper jeg) motivasjonen kommer?Lykke til???
Dask
Ja nå sliter eg med føtter og knær selv, og er fryktelig sliten, da er det jo klart at vekta har noe å si ;)
marianne lutnæs
...
Synes du er ei flott dame med bein i nesa. Takk for innblikk i en hverdag som man lett kjenner seg igjen på! Det hjalp meg i dag! :) Jeg synes du skal ta med deg Doc på dansekurs - det er kjempemorsom trening, for kropp og hode. :)
Dask
Får nok aldri med meg Doc på dansekurs, men i dag har det bare blitt salat og knekkebrød, med de rette råvarene er det ikke så verst ;)
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen