Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Her skal vi i sommer!

Her skal vi i sommer!

Her skal vi i sommer!

Da var det «endelig» mandag igjen gitt, og denne arbeidsuka skal omfavnes. Nå blir det en fartsfylt sommer med mange arrangement og events, så arbeidsdagene blir vel det nærmeste man kommer «avslappende» på en god stund. 

I helga har vi alt kommet godt i gang til hagefesten, fatteren har hjulpet med terrasse, og mutteren har hjulpet med gevinster. Gjestelista og campinglista er nå klare, og vi har satt opp et midlertidig program med forbehold om endringer. Joda, vi har da fått slappa av også, og fredagen kom svigers på middag. Da ble det skravling og løsing av verdensproblemer med alle våre fine foreldre ute på nye terrassen. Og svigers hadde med en flott parasoll til oss, så nå ser det veldig fint ut her. 

2B6A56B9 F11F 4F1D 814F C36797C6AE1A Hilljacks på hagefesten vår i fjor

Godt å ha fått unna en del, for alt i neste uke er vi i gang. Da er det jo vår årlige hagefest til inntekt for Superselma, de gjør så utrolig mye bra for barn som er rammet av kreft, så det har blitt vår hjertesak. Om du ikke fikk tak i billett til hagefest, men vil være med på loddtrekning finner du info om det HER. Hagefesten har blitt en minifestival hvor vi har flere liveband i toppklasse, litt aktiviteter og leker, samt matbod, og salgsmartna. Det er mye som skal klaffe, og mye ansvar, men vi synes jo det er så moro når flere hundre mennesker samles i hagen vår for saken vi brenner for. 

Helga etter skal vi i bryllup til to fine venner av oss. Om de vil nevnes på blogg eller ei vet eg ikke, men det er uansett bare godt å si om de. Disse to stiller alltid opp for andre, de bidrar med både humør, gode ideer og hjelp der det trengs, og de er bare supersøte sammen. Nå har de altså invitert til redneckbryllup, og det gleder vi oss veldig til. 

1CB2B133 6138 4EB0 8305 76208BDF5855Hovedscenen Skjåk 2018

Så blir det noen få arbeidsdager før ferden går mot Skjåk, for da er Norges fineste countryfestival i gang. Vi var der første gang i fjor, og fant da ut at dette var det nærmeste man kom Texas i Norge. Det er ikke sånn rølp, tull og flatfyll man finner på andre store festivaler, og hele stedet er bygd opp i gammel westernstil. Her trives vi så godt at vi bestemte oss alt i fjor for å bli stamgjester på Skjåk. Lena og Geir Ove vet nøyaktig hva countrymusikk og westernlivet dreier seg om, de har funnet sitt kall, og de lager skikkelig fin stemning. 

F479C7B7 787B 429C 8BAE 8AAEC41B3112Froden og Doc

Så er det mulig det blir litt pause ei stund, og da kommer vi nok til å ta noen helgeturer hit og dit. Vi vet vi skal innom Montebello igjen, der var det altså en så trivelig og artig gjeng. Ellers blir det jo en tur til Bergen på countryweekend i august, noe vi gleder oss utrolig mye til. Der er det Froden på Jacks countrysaloon som har invitert oss, han er en som får til mye tøft.

Har sikkert glemt å nevne noe, men det kommer nok litt etterhvert. Og skulle du ha noen ideer og tips til hvor vi kan reise på helgeturer er det bare å kommentere under her, vi liker å se nye steder og møte nye mennesker!

Dask

Skrevet av : Dask

Bjørn Hageberg
Dere må jo ta turen til Dokka Camping den 19-21 juli. Hilljacks, sie gubba, Byting mm.. ???
Dask
Det er faktisk mulig at vi skal dit da ;)
Marit Lindgren
Tips til steder å reise
Hei,vil tipse om en plass i Telemark som heter Teksten camping hvor dere er kort vei til blant annet en vingård og Lindheim Ølkompani som brygger sitt eget øl som ligger i Gvarv hvor dere kan bestille dere pakker med smakstesting,de t er også kort vei til Bø sommarland om dere liker bade morro.Teksten camping er en enkel men fin campingplass som kan trygt anbefales ligger en morsom og hyggelig gjeng langs elva om dere tar turen innom.Kan og nevne at det er kort vei til flotte fjellturer på Lifjell:)
Dask
Der var vi sammen med venner fra Vestlandet og Hilljacks for noen år siden faktisk, ha fint sted det :D
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen