Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
I tid og utide!

I tid og utide!

I tid og utide!

Da var det visst en fridag igjen, og det passer meg egentlig helt fint! Nå var eg jo litt kjapp sist uke med å si at medisinene hadde begynt å virke, for denne uka føles det virkelig ikke sånn. I full gang med å løpe på dass med mageknip igjen, men Gudene skal vite at eg ikke gir meg på tap. Er i full jobb og gjør kanskje mer enn eg burde der, så hjemme er det ikke mye fart i meg. 

Synes jo litt synd på Doc som ikke får så mye hjelp hjemme om dagene da, men eg er utrolig takknemlig for alt han gjør. Vi klarer i det minste å finne noe å le av, som da han la seg i en stor plastsekk med støvsuger, så eg kunne vakumpakke han. Sjekk gjerne video på insta og face. Men nå får han litt hjelp, plutselig hjelp faktisk. Muttern og fattern dukka opp med bobil igjen i går, så da ble det jaggu terassebygging her i dag. Ja de kommer jo innom i tid og utide, og har døpt om tomten vår til Bingobanden camping!

CD7666C2 48CC 4B22 A9B4 2C367D8F92D9

Det har vi jo tenkt på lenge, men har bare ikke hatt tiltakslysta, og det er jo alltid flere prosjekter på gang. Men nå blir det platting med god plass til hagemøblene våre, og litt mindre plen å slå. Og ikke minst, dess flere sitteplasser til hagefesten, dess bedre blir det jo. Nå er det ikke mer enn to uker til det braker løs her, og vi prøver hele tida å gjøre alt så koselig som mulig til hagefest. Og det aller beste er at eg får bedre plass til å slappe av på om godværet nå skulle komme.

Vi har forresten også gått gjennom gevinstene til loddsalget i dag, og der er det pokker så mye fint i år! Det blir lagt ut ei liste etter hvert med gevinster og hvordan dere kan kjøpe lodd, og vi tilrettelegger så klart slik at det er mulig å kjøpe lodd selv om man ikke er på hagefesten. Alle skal få, er det noe som heter. Altså, jo flere som kjøper lodd jo flere barn kan Superselma gi lysglimt til. 

Nå sitter vi i sofaen her og deiger oss med chips og brus, og bare koser oss. Det ble en feit og fin middag, med både gelé og sjokolademousse til dessert, så nå er i det minste mageskinnet stramt. Og etter en tur på jobb i morgen fortsetter pokker meg helga. 

Dask

Skrevet av : Dask

Tonje
Prøv hydrokortisonsa lve på munnsåret, funker over natta her i huset :))
Dask
Svigers kom med hydrokortison og munnsårsalve i dag, så nå blir det bra ;)
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen