Høydepunktene fra Vårslippet!

Høydepunktene fra Vårslippet!

Nei nå er det pokker meg slapt her! Har ikke lufta bloggen siden fredag. Planen var å få til en videoblogg av vårslippet i Sumpen, men det skar seg litt. Altså noen uforutsigbare regnbyger og glemt lader gjorde at det bare ble bruddstykker. Vel vel, dere skal da uansett få vite hvor artig vi hadde det, og mange så det på snap og insta. For videoen kan du klikke på bildene under her.

73CB2A24 A032 4D21 8A2C FEE537FEDD94

Det var uansett ei veldig moro helg som bydde på mye artige sprell, og det var jo så klart live musikk. Det fine med bandet Vandringsmenn er at de faktisk vandrer litt rundt med publikum, på den måten engasjerer de så flere blir med på både allsang og dansing. De spilte både fredag og lørdag, flere ganger om dagen, og i pausene hadde vi Spotify hvor alle kunne komme med musikkønsker. Joda Vandringsmenn tar også musikkønsker, for de kan jo alt mulig rart. 

Hønekokeren ble flittig brukt, der ble det konsumert alt fra champagne til brennevin, og stemningen var hele tida på topp. Eg og Doc tok ei champagne på deling på utsida av stampen, vi feira jo bryllupsdagen, og alle skåla velvillig. Utover kvelden økte stadig stemningen, og Rypen sto i matbua si, godt fornøyd med alle magene han metta. Eg fikk selv smake Wild Hog Burger, og det var virkelig beste burgeren eg har smakt! Villsvinbønda Lina og Terje hadde med kjøtt som Rypen stekte til burger, og han hadde skikkelig coleslaw og cheddarsaus på. Nei, ikke lavkarbo, dette er mat for humøret. 

16B7DA21 A1F0 4992 841C B5F9B3660C20 

Må forresten få skyte inn og si at det er litt av noen ekvipasjer folk kommer med for ei sånn helg. Medisinen og medisinmannen, altså Sonja og Bård hadde bygd hus på en henger. Ja hun er ei sånn som burde komme på blå resept, og han bare smiler, alle burde ha ei Sonja og en Bård i livet sitt! Så har vi Kongen da, Elin og Helge, som kom med ei bitte litt større vogn på svingskive bakpå pickupen. Den var helt nydelig, et helt hus egentlig. Tanya og (lykkelig fargeblinde) Arve hadde med sin rosa vogn, ja rosa både inni og utenpå, med noen dekorative flamingoer strategisk plassert på plenen. Ja det er mye fint og tøft, man må liksom bare oppleve det selv. 

1C093D9E 2035 4E38 BFD3 2CE8B374814B 

Lørdagen var eg dårlig, fordi eg fikk geléshots av solstrålen Mette fredagen. Vel, nå er det ikke bare hennes feil, det ble jo noe kaffe og baileys og diverse også. Men da eg kvikna til var det samme showet en gang til, altså blide mennesker, god musikk, god mat og dans og moro. Tenk at det kan bli så trivelig bare av å samle en haug med folk langt ut i skauen da? Eller i dette tilfelle, i Sumpen. Nå skal det nevnes at den er bygd opp over mange år og mange dugnader, og det er alltid nye ideer til hva man kan ha eller trenger der. 

Søndagen var eg i god form, for vi holdt litt tilbake lørdagen. Da først så vi hva regnet hadde gjort, alt var gjørmete. Men det driter vi i, alt kan vaskes, og det som ikke kan vaskes er ment for å bli!

Dask

Skrevet av : Dask

Lars Schramstad
Var koslig å hilse på dere :) Gleder meg til neste gang :)
Dask
Takk det samme :)
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen