Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Blå resept!

Blå resept!

Blå resept!

Fredag!! Og jaggu har medisinen begynt å virke! Ja det er bedring allerede dagen etter infusjon. Eg spurte faktisk legen om det i går, om det virkelig virker så raskt eller om det var placeboeffekten. Joda, medisinen begynner å jobbe fra infusjonen starter, og de aller fleste merker stor bedring alt dagen etter. Er jo helt klart godt sliten enda, men smertene har minka mye. 

6731947B D18A 466D B371 28E9D00A1E79 

Nå har både helsa og humøret vært så rævva en periode, så nå trengs et skikkelig oppløft her. Da blir det vårfest i Sumpen, og vi kan feire bryllupsdagen vår der i helga! Vi hadde en pitstop på Kløfta for litt drivstoff både til bilen og oss. Doc fresa gjennom polet, og eg handla mat, er nok tryggest sånn. Så nå er vi på vei med vogna på slep da.

Hvorfor Sumpen når formen har vært rævva? Tenker kanskje du. Vel, der er det et godt knippe med oppegående, trivelige, snille og gode mennesker. Alle passer på hverandre, og man er helt trygg om noe skulle skje. Den gjengen er så gode på stemning at det virker bedre enn medisin, og noen av de kvalifiserer egentlig til å komme på blå resept. Det er ikke noe rølp og tull, og vi har med Tassen, så vi skal bare slappe av og kose oss med gode venner. Regn? Regnjakke!

Følg med på snap og instastory, der blir det nok lagt ut mye moro i helga!

818FDA29 B409 4F6E 98D6 C5B8EF84AF5D

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen