Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Bryllupsdag på sykehuset...

Bryllupsdag på sykehuset...

Bryllupsdag på sykehuset...

Wohooo! I dag har vi fire års bryllupsdag! Vi hadde et fantastisk bryllup i Nes kirkeruiner 23.05.15, middagen var på skolen her borte, og kaffe, kaker og fest i garasjen. Her var det karaoke og fri bar, og festen pågikk til vi tok hovedsikringen ca kl 5 på natta. Hele dagen bar jo preg av vår Redneck livsstil, nei ikke rølp og fyll, men camo, hatt og boots. Vi har lagt ut masse bilder av det på Instagram nå, bare ta en titt på @docogdask. 

086118CD 7FA4 4F9B A851 557A4AF5D97B

Dagen i dag hadde vi ikke planlagt noe feiring, for vi visste ikke at det var i dag før i går kveld. Fikk noen mld på snap hvor det sto «Gratulerer med dagen i morgen», og vi skjønte lite helt til vi sjekka kalenderen. Et ekstra kyss før eg måtte inn på sykehuset skulle gjøre nytten foreløpig. 

Ganske mange fikk med seg mandagens utbrudd, da legetimen ble avlyst fordi legen var syk, det ligger jo på vår YouTube konto. Nei det var nok ingen krise, for eg hadde jo time til medisin i dag, men likevel frustrerende når formen min har vært så rævva i det siste. Vel vel, eg var på Ahus til avtalt tid, og da de monterte kanyle og hekta på posen med medisiner, ble vi enige om at eg skulle få noen ord med en lege. Det ble til at to leger måtte undersøke meg, og oppblusset var verre enn forventa. Vi skal nå prøve kortere intervaller mellom infusjonene, da slipper eg jo de to siste ukene som bruker å være verst. Flott, da satser vi på forbedring der.

8C206076 6315 42D7 8F51 5471D5AA5FFF

Vel hjemme ble ikke middagen noe typisk bryllupsdagsmiddag akkurat, men det er et vanlig festmåltid i mange andre lag. Altså, pølse og lompe er undervurdert! Og Doc hadde tenkt på dessert, litt kos må vi unne oss, så det ble jordbær og fløte. Hittil har denne bryllupsdagen vært bra, selv uten den store feiringen, men i helga har vi  planer om en tur til Sumpen for å møte gode venner igjen. Da blir det nok litt feiring der skal du se, det kommer vi til å dele på Snap og Instastory, så det er bare å følge med der. Vi sees!

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen