Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Carbonara a la Dask!

Carbonara a la Dask!

Carbonara a la Dask!

Etter eg la ut min egen carbonara på Instagram i går, fikk eg mange spm om litt mer fullstendig oppskrift. Skjønner jo det, for det surret eg la ut på story i går var jo ikke akkurat noe TV kjøkken. Dette er jo ikke ekte carbonara, men en veldig enkel og god erstatning som til og med eg klarer.

Du trenger:

4 porsjoner makaroni

1 boks bogskinke

2 ss margarin

2 ss mel

3-4 dl melk

1-2 dl av kokevannet fra makaronien

Smøreost (eg brukte baconost og jalapeñoost)

Salt og pepper etter behov

 Fremgangsmåte:

Sett først makaronien på kok, med litt olje og salt. Ta vare på kokevannet når makaronien er ferdig. Skjær opp skinka i passe store terninger. Lag jevning, altså smelt smøret og visp inn melet. Ha så i litt og litt melk til det begynner å tynnes ut, og spe så ut med kokevannet fra makaronien. Ha i til sammen en kvart tube smøreost og kok opp igjen, smak til med salt og pepper. Sausen skal være litt tykk, er den for tykk har du i litt mer av kokevannet eller melk, er den for tynn koker du den litt mer. Når sausen er bra blander du i makaroni og skinke, og så varmer du opp til skinka også er varm. Passer godt til nystekte baguetter med smør, eller en sprø råkostsalat. Vel bekomme!

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen