Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Ja, vi elsker camping på 17.mai!

Ja, vi elsker camping på 17.mai!

Ja, vi elsker camping på 17.mai!

Hei igjen folks, hatt ei fin helg? Det har i allefall vi hatt! Vi skreiv jo på torsdag at vi skulle ta ei rolig feiring hjemme, og det var faktisk planen i utgangspunktet. Men så skinte jo sola da, og vogna sto der og smilte til oss, så vi begynte å tenke på tur da. Det var jo langhelg og greier, og vi slapper ikke like godt av hjemme som på tur. 

Doc sa at Tom på Montebello hadde sendt mld tidligere, hvor han skreiv at vi var velkommen der når som helst, så Doc sendte han en mld. Det var plass til oss, og da var det jo bare å dusje og pakke, og så var vi på tur. Vi fikk sjefsplass med ny platting, bare 20 meter fra sanitæranlegget, og bare gode naboer. Tom viste oss plassen og sørga for at vi hadde alt vi trenger. 

618CD1A4 A787 4F53 94F2 B04B0E1AA71F

Vi ble fort kjent med de fastboende der, null problem med så trivelige folk da, og de tilreisende var like hyggelige. Vi fikk i oss litt mat, og så satt vi oss bort til Tom og gjengen under en paviljong. Der ble vi jo sittende og skravle helt til folk begynte å ta kvelden, men da var jo vi bare så vidt i gang. Vi ble derfor med til Jørånd hvor vi ble sittende og løse verdensproblemer ei stund til, før vi også tok kvelden. Joda, litt skjenk ble det jo, selv om vi ikke skulle drikke.

AF97AE00 4A77 4476 BEC8 B57BE87B9BCD

Så ble det fredag da, 17.mai og greier, men noe bunad var ikke aktuelt i den varmen. Etter egg og bacon til frokost, var det å stelle seg og få på boots og hatt, campingbunad var helt innafor. Vogna pynta vi med flagg, og etter en runde på campingen for å gratulere folk med dagen, tok vi turen over grensa. Vi fikk handla inn kvoten, et lite bein til Tassen, og litt varer til hagefesten. Greit å komme i gang med det også. Og etterpå kosa vi oss med spekemat, ost og kjeks. 

B5756F16 7223 4D1A A53F BBCF4F06ECE6

Ut på kvelden var det loddsalg og musikk i gapahuken, og ja vi ble så klart med på det. Er ikke vanskelig å be når det er moro på gang. Vi vant ikke noe på loddene, men det satte ikke noen demper på stemningen, nei humøret var alt på topp, jo helt til noen åpna en boks med surstrømming. Da var det en del som brakk seg og kasta opp, inkludert Doc så klart. Vi andre fikk oss en god latter da. Og etterpå når musikken starta fikk vi dansa litt, og eg kan krysse linedance på Montebello av bucketlista mi. Igjen ble det nachspiel på en platting med masse trivelige folk, og hva klokka ble har vi ingen anelse om. 

51446AF7 AE03 4F4A B578 4E68CAD732DB

Siden vi faktisk har litt å gjøre hjemme, som vi burde bruke helga på, reiste vi hjem i går. Men vi kan trygt si at vi skal tilbake til Montebello flere ganger. Så mye trivsel og god stemning, og alltid god musikk. Er det stille drar Tom frem keyboardet sitt og spiller opp. Er det noen som mangler noe, er det alltid noen andre som har noe ekstra. Alle hjelper alle, og alle bidrar til et godt fellesskap. 

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen