Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Smil i hverdagen

Smil i hverdagen

Smil i hverdagen

Så var vi plutselig kommet til torsdagen, og i morgen skal grunnlovsdagen feires, hvilket betyr fri! Denne uka har vi ikke gidda å skrive så mye på bloggen, for det begrenser seg vel hvor mye dere vil lese om hvor slitne vi er før det bikker over til syting og klaging. Mandagen prøvde eg meg på full dag, men måtte kaste inn håndkle. Tilbake på 50% sykemelding. Doc er jo heller ikke i toppform akkurat, med steiner både her og der. Sofaen begynner å bli jevnt slitt, og Tassen er mer fornøyd når vi er mer hjemme da. «Ikkje nåke e so ilt at da ikkje e godt for nåke», som vi sier på Radøy. 

I løpet av denne uka har vi jo faktisk fått gjort litt fornuftig, og vi har hatt litt moro også. På lufteturene med Tassen har eg rydda grøfta for søppel, er nok litt igjen enda, men Tassen er lett med på flere turer, vi tar litt og litt. Doc har fått hengerfeste av TinTin til Subaruen, noe som helt klart gjør det enklere om han må bruke henger mens eg er på jobb. 

1E107EE1 9006 432E 859A 3415CAB396A3

Ellers kom plutselig søstra mi på snarvisitt en dag, hun skulle på møte i Oslo. Når hun først er på denne sida av fjellet er det jo fint at hun har tid til lillesøstra si. På vei fra Gardermoen og hjem hit ble det jo stolpejakt (sjekk ut appen Stolpejakten), for hjemme i Nordhordland må man faktisk gå lange turer for å finne disse stolpene, og her står de jo på parkeringer. Til og med på en bensinstasjon, så det ble utrolig nok hele 9 stolper på en time. Hun ble til middag så vi fikk skravla fra oss, og da vi kjørte henne til Oslo spanderte hun softis på oss. En fullkommen dag med kvalitetstid vil eg si, selv om eg dagen etter ble ekstra sliten.

Ellers besøkte vi Linda og Petter en dag, for Doc skulle (utrolig nok) lære en Petter et dataprogram. Det hører jo med til historien at det gjaldt kutting og trykking av folie, og utstyret kom fra samme leverandør som Doc bruker på Doc’s trykk. Linda og eg ble jo sittende å skravle og se på morsomme videoer på Instagram, ja foruten da Linda også skulle lære litt da. Etter ei stund ble det ny genser til Petter, og pizza til gjengen. Nok en fullkommen dag som bød på en sliten dag derpå, men absolutt verdt det. Godt var det at det nesten ble full dag på mandag, så det ble færre timer utover uka. 

17C7A278 F337 449C 82F7 6199476FA5BA

Nå ser det ut til at vi tar en rolig feiring av 17.mai, vi skal slappe pent av hjemme uten stress og mas. Flagg, rømmegrøt og spekemat er kjøpt inn, priskrigen sørga for flagg til 1 kr(!), og kongen kan vi vinke til på TV. Skulle det værdama holde løftet, blir det shorts ute i hagen, og om mulig, en kroneis. Hurra for potet, ostehøvel, binders, flagget, og norske bønder!

Hvordan skal du feire 17.mai?

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen