Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Q&A Mai!

Q&A Mai!

Q&A Mai!

Da har vi igjen samla masse spm vi får, og svarer på de her. Vi kan jo starte med et spm vi har fått et par ganger tidligere, men egentlig ikke tenkte å ta med før nå.

Hvorfor har dere sånn Q&A innlegg på bloggen?

Vi har valgt å ha innlegg en gang i mnd hvor følgere og lesere kan spørre oss om alt mulig mellom himmel og jord, og vi svarer etter beste evne. Dette er jo fordi vi får mange spørsmål om vår TV opptredener, musikken, ting om oss i media, bloggen, forholdet, og mer private spm. Da er det jo veldig enkelt og greit å samle dette i ett innlegg, så kan alle se svarene her. 

Hva er aldersforskjellen på dere, og er Dask gerontofil?

Haha gerontofil! Det er riktig nok 14 år mellom oss, men eg tror Doc måtte ha vært en god del eldre for at eg skulle vært gerontofil gitt...

08e86438 a6b6 4ab9 9d8f 401fa9388296 2041082 5 1534809652589 

Leste tidligere at Dask får mye nudes/dickpic (nakenbilder), hva svarer man på sånt?

Det finnes mange måter en kan svare sånne luringer på, og det aller enkleste er nok å overse eller blokkere. Eller så kan man jo ha det litt gøy og svare at «den der ser ikke helt frisk ut, en legevisitt hadde nok vært lurt». Evt bare masse lattersmileys, eller en kan sende link til en psykolog. Mange muligheter her altså. Bare ikke vis at du blir provosert, sint eller lei, det er akkurat det som tenner slike «lynvinger».

Så deg på rb.no, du er tøff som tør å snakke om hemoroider. Hvorfor er egentlig det tabu?

Aner ikke hvorfor, det er jo mer vanlig enn å røyke og snuse. Kanskje vi bare må prate mer om det, at det hjelper med åpenhet. 

Dere er så flinke til å inkludere alle dere møter, jeg sliter selv med at jeg er ensom og blir mye mobbet. Hvordan få venner når man bare er 13 år?

Om det er vanskelig å få venner på skolen kan det muligens være lurt å prøve noen fritidsaktiviteter. Nå er det jo variert tilbud de forskjellige steder i Norge da, men om idrett er aktuelt kan man begynne på et lag. Fotball, svømming, turn, osv. Eller en musikkgruppe, teatergruppe kanskje? Sjekk hvordan tilbudet er der du bor, og meld deg på noe som er interessant. Da kan det kanskje være lettere å bli kjent med nye mennesker :)

Hvorfor er ikke dere med på Rednecks i syden? Kommer dere tilbake til Rednecks?

Vi er med på originalen vi, Charterfeber, hehe ;) Fjorårets sesong ligger gratis på Viafree. Og nei, vi har ingen planer om å gå tilbake til Norske Rednecks. 

45E4A6A6 44AB 4CB3 982E 49542F3890D5 1024x818

Må dere betale for turen i charterfeber, eller er det bare lommepenger dere må ha?

Reise og opphold med frokost er dekka, samt aktiviteter, taxi turer, evt måltider som blir filma. Vi må ha lommepenger til egen shopping og festligheter, og til fridagene.

 

Var dere i Grieghallen på Gullruten da Charterfeber vant pris?

Nei, prisen var for TV øyeblikket da Tove og Bjørge ikke fant lysbryteren, så det var bare de som var der av deltakerne. Vi er veldig glad for at akkurat de vant, for de er utrolig fine mennesker :)

 

Kan ikke dere lage en låt med Staysman?

Hehe, det hadde vært moro, du får spørre han da :)

Hvor skal dere feire 17.mai?

Så langt har vi ikke tenkt enda. Vi får se an helsa. Mulig vi bare hekter på vogna og stikker av til et fredelig sted :p

Tips til å komme over kjærlighetssorg? ;)

Tja, 2 liter is funker for noen. Lenge siden noen av oss har hatt kjærlighetssorg nå da, men vi kan anbefale å prøve å gjøre ting som er moro, ting som gir glede. Bruk venner og familie til støtte på de verste dagene. 

Henger dere fortsatt med Kristian og Monika?

Nei, ikke så mye nå lenger.

Hvor lenge har dere vært sammen?

Vi har vært sammen i 5 år, og vi har faktisk 4 års bryllupsdag 23.05.19! Men det føles faktisk lenger :p

01E9FFA9 417B 4A23 927C 532E4C08A078

Hvorfor falt du for Doc?

Nei du, det lurer eg også på av og til, hehe. Vi likte jo overhode ikke hverandre til å begynne med, men etter en ettermiddag/kveld med Jack Daniels våkna vi altså opp nyforlova. Vi synes det hele var så morsomt at vi bare fortsatte å være sammen, og vi falt vel for hverandre nettopp fordi vi er så like som vi er. 

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen