Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Redneck Rehab og Gullruten-pris!!!

Redneck Rehab og Gullruten-pris!!!

Redneck Rehab og Gullruten-pris!!!

Jada, det har vært litt dårlig med blogging i det siste, det skyldes jo oppbluss av crohns og dermed lavt energinivå. Men eg skriver ikke nå for å klage eller noe, heller fordi denne helga har vært veldig fin, og det vil eg så klart dele. Denne helga har tappa meg for energi på en måte, men likevel gitt meg mye energi på en annen måte. 

Fredagen starta vi jo med å rydde garasjen til hagefesten, det vil si, Doc leverte en henger med avfall og begynte i garasjen mens eg var på jobb. Da eg kom hjem hjalp eg han med det eg kunne gjøre, og vi fikk samla to store sekker med tomgods. Siden ble det enkel middag og godteri på sofaen, med TV og en dose avslapping før puten leda oss til drømmeland. 

6F9E9932 74FE 4B46 A107 30ABBCED7111OL ringene i Sumpen 

Gårsdagen var planlagt for ei stund siden. Det var dugnadshelg i Sumpen med Forente Rednecks, og der ville jo vi bidra så godt vi kunne. Siden helsa har gitt oss begge en ørefik nå, valgte vi å ta en dagstur i stedet for å dra med vogna og risikere å ryke på ei øl. Vi måtte uansett ha en dose med gjengen der, nå trengte vi en ørliten Redneck Rehab, som Steff Nevers kaller det!

 41496A6F 6234 4ECC AC65 D04325641952

Flaskeinnsamling for Superselma

På vei ned til Sumpen stoppa vi på Liertorget, for der skulle det være barnas dag, og Superselma hadde satt frem bil og tønner hvor de samla tomflasker. Disse tomflaskene er med på å finansiere lysglimt og kunnskap for barn rammet av kreft, så da var det jo vinn-vinn for oss å kunne gi de to sekkene vi hadde med tomflasker til de. 

Vel fremme i Sumpen var det alt mye folk, mange hadde med vogn eller bobil for å kunne være der hele helga. Alle sto på og gjorde det de kunne for å få Sumpen ryddig og fin, og det var alt fra vaskekluter til gravemaskiner i sving for å få alt klart til vårslippet om to uker. Nå var det ikke mye eg fikk bidratt med, men det var veldig koselig å se gjengen igjen, og litt småting kunne eg jo gjøre. 

 1281B0E9 0F93 42A6 878D 7C9E0A7CEDD9

Tassen inspiserer arbeidet med Doc og Rype

Det er en utrolig fin gjeng, alle har sine kvaliteter. Mens noen tørker støv og gjør det koselig, står noen andre og sager og hogger store mengder ved, noen fikser grøfting og legger rør. Disse ildsjelene er hjertet i Forente Rednecks Norge, de er mye av grunnen til at vi kan ha det så trivelig og moro sammen mye av sommeren. Vi er glad i dere alle sammen!

CB7BC6ED D2BD 47BB 86C0 BDBC869299D9Foto TV3 

På kvelden i går var vi begge sliten, så vi gravde frem det vi hadde av frukt og godteri, og planta oss i sofaen. Vi skulle se Gullruten, for Charterfeber som vi er med på var jo nominert. Jaggu vant Charterfeber pris for beste TV øyeblikk, takket være Tove og Bjørge, som ikke fant lysbryteren på hotellet på Granka. Helt konge rett og slett! Gratulerer til Rakett TV og alle involverte!

Dask

Skrevet av : Dask

Lena
Blogg
hvorfor har du confederate flagg?? Er du rasist?
Dask
Hehe nei, er ikke rasist. De 13 stjernene representerer de 13 statene sør i USA. Vi liker levemåten til dagens bønder og bygdefolk i sørstatene , derfor blir det flagget brukt i vårt miljø ;)
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen