Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Doc og duppeditter...!

Doc og duppeditter...!

Doc og duppeditter...!

Forrige uke hadde jo Doc bursdag, noe vi ikke skulle gjøre noe stort nummer av i utgangspunktet. Det gikk jo egentlig stille og rolig for seg, ja sånn bortsett fra at Hilljacks kom med overraskende minikonsert i stua her da. Det ble jo så klart bursdagssang og en teaser på en ny låt de har. Skikkelig artig! De som enda ikke har sett video fra dette kan jo se den HER.

Ellers kom jo foreldra mine over fjellet en tur, de måtte jo bare rett over haugen for å avlevere bursdagsgave fra min familie på ville Vestlandet. Gaven han fikk var skikkelig artig, det var turpakke med en bittelite termos, lommelerke, fire shotglass, og et gavekort på Oslo Caravan. Midt i blinken det altså!

D593C26B C662 4A71 9319 E32EBA7A4703

I går var derfor Doc på Oslo Caravan en liten tur, og saumfarte utvalget, det er nemlig veldig mye fint til camping der. Doc visste jo sånn noenlunde hva han ville ha, for han hadde sett at pappa hadde ei sånn fin elektrisk steikepanne. Den er stor nok til at både egg og bacon blir ferdig samtidig. Og han hadde hørt om disse flotte frityrgrytene som ikke man trenger olje i. Da ble jo egentlig valget hans enkelt, han kjøpte en av hver. 

2DAEB880 678A 41D1 8FAD 3CB2C69CF989

Middagen i går måtte jo selvsagt da bli noe som skulle friteres, så vi spiste burgere med pommes frites til. Det ble jo en suksess, men siden vi ikke er all verden til influencers akkurat, uteble da bilde av mesterverket. Til kveldsmat ble det friterte kyllingnuggets, det huska vi å foreviggjøre. Jada, nå blir det nok mye junk ei stund. Alt må prøves før vi tar utstyret med på camping, noe som er helt innafor. Nå kan vi spise junk uten å bli feit!

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen