Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
En moro dag med journalist og fotograf!

En moro dag med journalist og fotograf!

En moro dag med journalist og fotograf!

I dag skjedde det noe artig! På vei til jobben fikk eg en interessant tlf samtale. Det ringte ei hyggelig journalist fra Romerikes blad, hun hadde lest på bloggen vår og funnet noe som hun ville lage en story på i avisa. Da stiller jo vi så klart opp vettu. Hva saken handler om vil eg ikke røpe helt enda, det kan dere mest sannsynlig lese om til helga alt. Men eg kan røpe så mye at det ble mye latter i denne samtalen da, så det blir spennende å se hvordan det blir seende ut i avisa!

Vel fremme på jobben var det ikke noe overload av energi i denne skrotten akkurat, men eg fikk da gjort noe fornuftig. Og hun fra RB ringte opp igjen fordi vi hadde litt mer å prate om, ja det er jo greit å få med alt da. Etter jobben reiste eg rett hjem i dusjen, for det skulle komme fotograf på besøk. Ja det kan være greit å få spyla fett hår og fjerna den grå hinna fra lagerstøvet i fjeset før evt bilder.

Må si dette var en av de artigste photoshootene eg har vært med på, altså det var null problem å få frem naturlig smil og latter. Gleder meg til å se hvilke bilder de bruker på dette, for her var det bra variert. Eg spurte jo om de ville ha morsomme bilder, eller sånne pent oppstilte. Det ble morsomme bilder!

Dere får følge med i Romerikes blad og RB.no til helga, for der kommer det en sak som mange ikke hadde turt å snakke om offentlig! Grunnen til at eg gjør det? Om dette kan være til nytte for noen, da er faktisk målet mitt oppnådd.

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen