Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Til salgs og gis bort!

Til salgs og gis bort!

Til salgs og gis bort!

Da var mandagen på oss igjen gitt, og til dere som etterlyste et innlegg på bloggen i går, beklager, eg var sliten. Ja dette har vært nok ei helg med litt mindre action enn planlagt, men så har vi da fått gjort noe fornuftig i stedet da. Før helga flytta vi jo ut fra fast camping, så vi fikk plutselig dobbelt opp av alt campingutstyr her.

Doc fikk hjem vogn og alt tilbehør før helga, så garasjen var jo helt full. Så nesten ut som noen hadde spilt tetris der, så mye var det. Etter vi la ut på fb og snap det vi hadde til overs, minka det jo litt og litt. Doc tok seg av det store tunge, og eg fikk tre sekker med smått å sortere. Noe har vi beholdt, det som er ødelagt og ikke kan fikses har vi kasta, og resten gis bort eller selges.

  4EE6C3B7 8966 4E16 BE02 11FD2BD7A134

Vogna har Doc renska for brukbare ting, så høyeste bud på den ligger på 3000 kr hos høggeren. Men vi har et fortelt til salgs, så og si nytt, helt og fint. Snora som tres på skinna på vogna er ca 700 cm, men A mål på vogna det er brukt på er 800. Dette selges for HBO 2000 kr. Ellers har vi et stort utebord og en kartong med maritime pyntegjenstander og tallerkener som gies bort, førstemann til mølla!

EF66934B 6107 4776 AD46 B20265ABE79CEllers går jo dagene som de bruker å gå her, slappe sofaslitere. Eg har selv vært hos legen i dag, betennelsen har blussa opp, og det fyktes et aldri så lite magesår igjen. Men men, ikke lenge til eg skal inn igjen på Ahus, da får eg mer svar. Skulle nesten tro vi dro til legen på skift her, men motet og humøret er på topp da, det hjelper med vafler. Så helsa vår får vi nok beholde selv...

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen