Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Vi har flytta!

Vi har flytta!

Vi har flytta!

I fjor fikk vi et brått anfall, vi liker sjøen, og har gode venner på Rødtangen. Vi hadde med Knaus’n ned ei helg for å besøke de, hvilket resulterte i et aldri så lite impulskjøp på fylla. Det ble egen tomt og «ny» campingvogn, ei 88 mod De Rau da altså på fast plass. Store deler av fjorårets sommer tilbrakte vi dermed under en parasoll på vår eller Nina og Jonny sin platting. 

Dette var jo vel og bra, vi angrer overhode ikke, det var skikkelig artig å prøve dette. Men vi har funnet ut at vi liker også å reise rundt med Knaus’n, og i år er det en del helger vi skal på diverse festivaler, sammenkomster, og events. Da blir det lite tid til Rødtangen. Vi valgte derfor å si opp plassen der, flytte ut, og heller besøke med Knaus’n de helgene vi har mulighet. 

 B4402C49 CF56 4B1E AA49 7BE2DA6C602D

Doc har derfor henta hjem vår De Rau denne uka, med god hjelp av Jonny, så nå står vognene side om side her ute. To vogner på gårdsplassen betyr nødvendigvis ikke rikdom, de som kjører forbi her får nok et helt annet inntrykk. Ei Knaus fra 85, og ei 88 «ukjent» De Rau med prøveskilt, vitner ikke mot fiffen. Men de gjør da jobben sin, og alt tilbehør og ekstrautstyr kan være fullt brukbart. 

I helga skal vi gå gjennom alt utstyret og se an hva vi trenger selv, og resten vil bli solgt. Vi trenger jo ikke dobbelt av alt når vi bare skal beholde ei vogn. Skulle det være noe campingutstyr du trenger bør du derfor følge med utover, for det vil etterhvert komme mye fint og brukbart ut for salg. 

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen