Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Vi tar ikke sjansen

Vi tar ikke sjansen

Vi tar ikke sjansen

Denne helga har vi gleda oss mye til, for i dag skulle vi sette nesa mot Hallingdal og VatsVegas. Vi skulle være med på Ta sjansen hvor vi skulle ake rett ut i et vann, og vi skulle delta på NM i beerpong og proseccopong. Vi skulle sitte i beachbaren og drikke leskende paraplydrinker og ha det riktig så moro. 

Nyrestein, gallestein, feber, hodepine, trykk i øye, osv er bare noen av tingene som setter en stopper for oss. Det var visst ikke meninga vi skulle på noe denne helga. Det er som om alderdommen ble kasta på oss like etter vi ble sammen, for vi var begge i fin form før. Ei stund etter vi flytta sammen begynte det, Doc fikk høyt blodtrykk og eg begynte å verke over alt. Mine problemer viste seg å komme av crohns, mens blodtrykket hans økte litt og litt. 

Nei det blir ikke fest av sånt, så vi må droppe hele VatsVegas denne helga. Vi har nok begge pressa oss selv litt mye i forhold til hvordan vi har vært i det siste. Kanskje på tide å ta litt mer hensyn til oss selv ei stund. Nå tar vi i alle fall helga på sofaen her, og vi skal slappe av med chips og cola. God helg!

Dask

Skrevet av : Dask

Anniken
Hei
Masse god bedring til dere begge og god helg ?take care.
Dask
Tusen takk og god helg ;)
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen