Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Nyrestein var ikke nok!

Nyrestein var ikke nok!

Nyrestein var ikke nok!

Jaggu. Eg hadde tenkt å få ut et innlegg i 11 tida i dag eg, men nå husker eg ikke engang hva eg skulle skrive om da. Dessuten sov eg bort hele formiddagen likevel, noe eg tydeligvis trengte. Formen min har vært helt krusedull denne uka, og i dag toppa det seg helt. Er visst sykestue i heimen for tida.

Har du kjent sånn rar prikking eller rykninger i hele kroppen like før du får feber? Det har eg hatt i snart ei uke nå, men har ikke merka noe feber før i dag. Ikke høy feber, bare nok til at det har slått meg ut litt da. En smertefull blodutredelse i ene øyet, og eksem rundt andre øyet, ja det er nok resultat av at eg presser meg litt mye for tida. Men nå er eg jo ikke aleine om å være i dårlig form her da, Doc har fått svar på prøvene han tok hos legen mandag. 

Doc måtte jo ta tidlig kvelden på danskebåten i helga, han havna på sykestua og eg måtte holde øye med han resten av turen. Da vi kom hjem ble det tur til legevakten, og mandag var han hos fastlegen. Prøvene han tok der ga oss jo svaret på hvorfor han har hatt så store smerter. Vi trodde jo det kunne være nyrestein, og det er det nok, men i tillegg har han gallestein. Han har jo fjerna galleblæra for lenge siden, så denne steinen er i gallegangene. Ikke rart den gutten har store smerter om dagene!

Ja det er jo helt forferdelig hvor synd det er på oss for tida, så da passer det ypperlig at muttern og fattern har ferie så de kunne komme og pleie oss. Når man er dårlig er jo foreldre best, de er vel egentlig best uansett. 

Dask

Skrevet av : Dask

Roger
God bedring
God bedring begge to.
Ta vare på helsa, får bare en av den.

Dask
Sant det, takk ;)
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen