Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Tok Doc på senga!

Tok Doc på senga!

Tok Doc på senga!

Ja i går hadde Doc bursdagen sin, og vi hadde ingen planer om noe feiring og utskeielser her. Dette skulle vi liksom la gå helt rolig forbi med bare en pakke lovehearts og litt avslapping, ligge i hver vår sofakrok og gjøre minst mulig på lengst mulig tid. I den anledning ringte eg gubben fra jobb for å høre om eg skulle handle noe på vei hjem, men da fikk eg grei beskjed om å bare komme rett hjem gitt.

Gjorde jo så klart som bursdagsbarnet ba om, og da eg kom hjem var jo Ståle, Karina fra Hilljacks, og miniJacken deres, William på besøk, de hadde en aldri så liten overraskelse til Doc. Det ble kake med 48 lys, en helt ny låt som ikke er uten enda, og bursdagssang. Ja Doc ble tatt litt på senga der, og dette ble så klart filma!! Videoen ligger på vår Facebook side Doc og Dask, ta gjerne en titt, de skal forresten spille på hagefesten 13.-16. juni.

Etter denne overraskelsen tok vi turen til Ullern, til foreldrene til Doc, der var det middag i vente. Svigermor hadde laga blodklubb, som er favoritten til Doc. Eg synes dette konseptet med blodklubb er litt rart, det smaker jo som raspeball, men de spiser det med sukker på. Siden eg ikke er helt på det nivået, og mer vant til knokekjøtt og ertesuppe til den smaken, lagde hun kjøttkaker til meg. Ja eg har de beste svigerforeldrene, de vet jo at kjøttkakene på Ullern er en av mine favoritter. Og med is til dessert var dagen fullkommen, og Doc var fornøyd med dagen.

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen