Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Danskebåten har også sykestue!

Danskebåten har også sykestue!

Danskebåten har også sykestue!

Vi går rett på sak, helgas båttur var helt fantastisk! Hele «TV-redneckgjengen» ble sjekka inn av Steff og Jill, så vi måtte bare møte de i resepsjonen da vi kom ombord, hvor vi fikk utlevert info, nøkkelkort og diverse. Etter det var det jo meet and greet (eller hva det heter) i Rivera Bar, og der ble det fort livlig. Vi var jo i farta alt på kaien vi, så vi var i storform hele gjengen.

Utover kvelden var vi høyt og lavt, litt over alt egentlig, men vi fikk med oss konserten til Steff Nevers på hovedscenen. Der ble det jo dansing og allsang, fantastisk dyktig artist som vi digger. Og ikke minst hans fru Jill da, hun er enestående, løper rundt og fikser og ordner for både bandet og oss som var med. Utover kvelden trakk vi opp i nattklubben, ja helt til eg fikk hjelp av Arve til å bære Doc i seng faktisk. 

2300EE6F FAF6 4D54 B879 D8B17962757A 

Våkna opp dagen derpå og rakk jo så klart ikke noe frokost, men sjokoladen i resepsjonen gjorde susen frem til lunsj 13.30. Etter det kom eg i slaget, og var klar for å erobre danskebåten på ny. Kl 16 hadde Doc og Rype Redneck quiz på hovedscenen. De hadde laga en annen vri hvor folk måtte løpe opp til scenen og klemme på sånn høne og gris som piper og grynter, og og førstemann fikk svare på spørsmål. Kan si det ble litt småkaos, men fantastisk artig!

Etter quizen skulle Steff tilbake på scena, og da hadde han og eg en fæl overraskelse til Doc! Siden Doc har bursdag på tirsdag måtte han opp og synge, og eg har hinta til at han måtte lære One beer a day, men Steff lurte han og fikk han til å ta en annen låt han ikke kunne. Kan vel si det sånn at mange skjønte da grunnen til at vi ikke synger på vår egen låt!

8429A42A F992 4C20 BBC9 F6760E5FA15A 

Ettermiddagen fortsatte vi med festligheter og sprell, og eg begynte å bli klar for middagen som skulle være 21.30. Hilde ble med, men da vi skulle gå inn på buffeten kom noen løpende og sa at Doc ble trilla bort i rullestol. Det trodde jo ikke eg på, men de fikk overtalt oss til å bli med ned på sykestua, og der var jaggu Doc. Han hadde så sterke smerter i sida at han holdt på å segne om, og etter mye kontroller og undersøkelser kom vi frem til at det mest sannsynlig kunne være nyrestein. Dermed ble det tidlig kveld, og vaktene kom innom lugaren i ny og ne for å sjekke tilstand. De vurderte faktisk legehelikopter, men det ville gå raskere å vente til vi var i Danmark. Da var heldigvis Doc så bra at han slapp å gå av der. 

80027A5C 5E54 4D9E B367 A0ECC3E13DF5Middagen ble jo da sjokolade igjen, mens Doc fikk hvile. 

I dag var alt mye bedre igjen, og vi fikk til og med i oss frokost før kl 7! Ellers var det samme programmet i dag. Doc og Rype hadde quiz med nye spørsmål, og nye vinnere, men stemningen var litt roligere i dag enn i går siden Doc hadde vondt og mange var edru. Og Steff avslutta turen med enda en konsert før vi la til i Oslo kl 18. Det var helt nydelig å komme hjem nå!

Dask

Skrevet av : Dask

Anette
Tur
For en fin resa dere hade. Skulle önska jag kunde följa med, men skulle i Sök o räddning kurs, som blev utsatta till i dag. Men.. så kom det istedenfor.. Barne dåp. Så får håpe det kan bli neste gang.
Synd om Doc.
Gott det gick bra senere med han og Håper det blir bedre for han, att det icke kommer tillbaka. ?Håper o att allt är väl o bra med dig ?.
Vi ses iallafall til Hagefesten som är så fantastisk ?.
Klem till dig o Doc. ?❤

Kari Sleholen -Lund
Sykestue..?
Da var dere faktisk utrolig heldige...Jeg knakk håndleddet kl 06.30 om morgenen , pga nyvasket dekk og masse såpe.. Skulle ha meg en morgenrøyk føre frokost... Fikk ingen hjelp..De bare forklarte hvor jeg skulle gå fra kaia...Var på legevakta i Fredrikshavn, men de ville sende meg til Hjørring, da de mente det burde opereres. Pga 15 des og opp under jul, ville jeg bare hjem der og da..Ingen smertestillende , ikke noe hjelp ombord fra ansatte på båten. De som sørget for at jeg fikset timene fra 06.30- 21.00 på Ahus var medpassajerer. ❤️ Noen ordnet et fatle og en sørget for smertestillende ( vodka ) ? Det hjalp ingenting pga adrenalin og smerter..:( Verste tur jeg noensinne har vært på...Ble 5 uker med gips og en jæ... jul. Godt det gikk bra med Doc og at hjelpen fantes :) En bør få litt hjelp når uhellet er der, eller sykdom inntreffer..:)
Dask
Uff det hørtes ikke trivelig ut nei. Det er jo ikke leger ombord, så de har vel ikke lov til å verken behandle eller gi noe sterkere enn Paracet likevel. Godt det er over nå da ;)
Nina
Fortsatt glad jeg dro hjem til biffen min? synd doc ble dårlig. Hils å si god bedring. Sees snart igjen og takk for flott tur.
Dask
Hehe ja, den biffen hørtes bedre ut enn smertene til Doc. Men vaktene var utrolig raske og flinke når det først stod på. Takker for turen ja, det var jo mest moro da ;)
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen