Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Party på bøljan blå!

Party på bøljan blå!

Party på bøljan blå!

AD - StenaLine

Nå har vi vel fordøyd påskeferien, og da er det på tide å snakke om helga igjen. Om du ikke har noen planer kan du jo hive deg med oss på Redneck cruiset som Stena Saga har satt i gang sammen med Steff Nevers! Det blir høy partyfaktor, god dansemusikk, og mye moro! Doc og eg reiser sammen med Anne og Rype, og gjengen i Forente Rednecks Norge, og vi har ett felles mål; vi skal kose oss! 

Steff Nevers er en av de vi får høre fra scenen, han skal også spille på hagefesten vår, for han er noe av det beste Europa har klart å frembringe innen country musikk. Konserten hans blir høydepunktet på denne båtturen, men vi ser også frem til alt det andre som skjer der. Vi har så klart en Redneck quiz til gjestene, pluss flere overraskelser. Og vi gleder oss så klart til å møte masse nye mennesker, så denne turen blir nok en høydare. 

Har du lyst å bli med på dette kan du jo lese mer om det HER. Du rekker å kaste deg rundt om du er litt impulsiv, båten går både i dag og i morgen, vi er med hele helga. Bli med da vel, du kommer ikke til å angre!

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen