Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Å DOC han kjørar utan førarkort

Å DOC han kjørar utan førarkort

Å DOC han kjørar utan førarkort

AD - Romerike Trafikkskole

Hadde gleda meg hele vinteren til å ta i bruk vogna, kneppe på og dra på tur så fort det ble påske, men tre uker uker før påske fikk jeg meg en liten overraskelse. Helt tilfeldig sjekket jeg en sånn hengerkalkulator, og tror du pokker meg ikke at det viste att jeg ikke hadde lov å dra vogna med ranger’n? Da ble dyre råd fort veldig gode. Kasta meg på goggel for å finne en trafikkskole som kunne fikse det innen 3 uker. 

Håpet var lite, og etter ei stund fant jeg Romerike trafikkskole som hadde flotte priser. Kasta meg raskt på talatuten, og joda dem hadde kurs 9. april og vi skulle ut på tur den 13. april. Så ikke lyst ut med oppkjøring da tiden var knapp, men med en meget beleilig avbestilling den 10. april så det jammen ut til att jeg kunne kjøre lovlig igjen. 

Så ringer det en meget hyggelig sjåførlærer og sier han hadde en kjøre time til meg tidlig en morgen. Jeg møtte opp og dro av gårde med en sikkert litt skremt lærer ved siden av, som skulle prøve å lære meg å kjøre dette droget av en bil og henger he he. Det gikk over stokk og stein, møkka sprute og tårer skvatt. Etter 3 timer kjøring på mårran var kjøringa over og jeg følte det hadde gått strålende, noe sjåførlæreren kunne bekrefte. 

3F69CF92 E45A 4AE0 BC84 089184EC349D

Så endelig var oppkjørings dagen her og jeg stilte opp i god tid før jeg sulle ha ilddåpen, for nå var det bare 3 dager igjen til vi skulle på påsketur, lovlig eller ikke. Litt spent sto jeg å venta på denna sensoren mens jeg prøvde å huske alt sjåførlæreren hadde sagt, og jeg lurte jo på om jeg skulle klare detta da, man legger jo til seg en del uvaner etter 30 år bak rattet. Etter en kjapp prat med sensor bar det av gårde ut i Lillestrøm trafikken med følk og biler på alle kanter, og jeg begynte å få sånne Ludvigtanker der alt er farlig å vil gå til helvete, men så slo den positive Doc’n inn og sa som Max manus sa; «Det vil helst gå godt.» 

Etter ca 45 min var vi tilbake og sensorern titta meg rett i øya å sa; «Du har bestått uten noen spesielle merknader». YES ropte jeg, i år kan jeg kjøre lovlig! Tusen takk til Romerike trafikk skole for hjelpa og en topp opplæring på meget kort tid!

 - Doc

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen