Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
NY METODE PÅ TLF SVINDEL!

NY METODE PÅ TLF SVINDEL!

NY METODE PÅ TLF SVINDEL!

OBS OBS OBS!!!!

Nå har telefonsvindlerne oppgradert! Du har sikkert fått anrop fra Skottland eller England før, da er det noen som ringer og maser om noe Microsoft greier. IKKE SVAR om et sånt nr ringer deg, det er svindel og tull! De fleste har nok fått med seg dette nå håper eg, de har jo holdt på i mange år. Nå har de vel skjønt at folk vet om dette og ikke svarer, de er plutselig på nye jaktmarker.

Nå har de lurt systemet så det ser ut som norsk mobil nr de ringer fra, disse tlf nr er faktisk registrert på andre mennesker på norsk adresse! De presenterer seg på veldig dårlig engelsk, og det er gjerne litt skurring i tlf så du ikke skal høre helt hva de sier. Får du en sånn samtale; LEGG PÅ med en gang. De ringte meg nettopp fra nr til ei dame i Stavanger, og eg prata først norsk, men fikk beskjed om å snakke engelsk. Eg spurte ”Is this scam?” Tullingen i andre enden svarte utrolig nok JA, så eg ba han med en hyggelig tone å fucke off før eg la på.

Hvordan unngå å svare når disse folkene ringer? Lagre tlf til alle kontaktene dine, alle bekjente og de du tror kan komme til å ringe deg i fremtiden. Når det da ringer et nr som ikke er lagra trenger du ikke svare. Eneste problemet som kan oppstå er da om svindlerne kobler seg på et nr til noen du kjenner, da ser du det jo ikke før du svarer, men er det fremmed i andre enden kan du legge på.

DEL GJERNE DETTE INNLEGGET!!

D98A78B6 BD7A 44C9 8F76 FA33E6B9F26C

 

Dask

Skrevet av : Dask

Roger
Svindel
Svarer aldri nummer jeg ikke kjenner, med mindre jeg venter på tlf fra folk som ikke er lagra. Synd det blir sånn...
Dask
Ja, disse svindlerne tar jo helt av for å få lurt folk...!
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen