Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Klamme hemoroider og lat bikkje!

Klamme hemoroider og lat bikkje!

Klamme hemoroider og lat bikkje!

Jess da var man tilbake i hverdagen, og vi kan få inn litt rutiner igjen. Har jo spist ufattelig mye godt, fått slappa av en god del, og begynt så smått og trimme. Så nå skulle det liksom ikke være noe heft å gå tilbake til det dagligdagse igjen. Men hva skjer da? Jo den sushien vi spiste i går skulle vise seg å være litt for sterk kost for magen. Nei det er ikke nødvendigvis rå fisk som alle tror, sushi betyr eddikmarinert ris, og eg spiste maki med crispy duck. Det var sausen som satte fart på systemet og fikk minna meg på at eg har crohns.

Merka egentlig ikke noe av dette i går, men i natt skulle eg få kjenne hva magen min mente om gårsdagens matvalg. Mageknip fra en annen dimensjon gjorde at søvnen ble forstyrra, og noen doturer ekstra var ikke til hjelp for denne idiotien som magen dreiv med. Det hele endte med at eg ikke kom meg på jobb før kl var halv 10 i dag, da i noe bedre form, men eg måtte til og med gjemme meg i garderoben ei stund fordi mageknipen vendte tilbake. Hverdag med rutiner sa du?

Det som er så fascinerende er jo hvordan ting i kroppen henger sammen. Om eg spiser noe som magen ikke fikser, kan det gå ut over mye annet. Så nå har ei hofte og ei skulder også bestemt seg for å være helt dust, og som om ikke det er nok, den tabubelagte hemoroideræva har begynt å verke igjen. Da er det bare en ting å gjøre, eg må være ytterst forsiktig med hva eg spiser, og ikke anstrenge kroppen med stress og tunge løft. Dermed ble det en liten salat til lunsj i kantina i dag. 

9C7C844F 6204 4A7E 854D A773465E92C7Lat Tass...

Da eg kom hjem prøvde eg å dra med meg Tassen på tur i skauen igjen, tenkte det måtte være medisin. Har hørt bruddstykker om ei turløype her, så vi gikk på oppdagelsesferd, trakka rundt i skauen og leita etter stien. Uten hell så klart. Da vi fant veien igjen tenkte eg å gå videre, men det lå ikke i planene til Tassen. Han hadde fått nok tur i varmen og ville hjem, se video på snap av hvor sta han var! Endte med at vi gikk hjem, med bare 1,7 km på endomondo, men likevel svett helt inn til trusa, og glødende åreknuter i baken. Vel vel, shit happens!

AD-Glitter

Men pokker så skarp sola var på dagens tur, det minna meg på å kjøpe nye solbriller, for mine ble kjøpt på Granka under innspilling av charterfeber, og kosta meg €5. Doc kjøpte først og var så stolt for å ha pruta de ned til €10, da måtte jo eg så klart prute mer. Dette er ikke solbriller som holder lenge, så nå må det nye til her. Trenger du også det? Da finner du et stort utvalg solbriller til 79,90 HER

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen