Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Dette måtte til nå!

Dette måtte til nå!

Dette måtte til nå!

Speider så fint utover skauen - som ligger langs motorveien... #norsknaturpåsittbeste 

AD - Stronger

Ja nå er påsken så og si over, og dere har vel kanskje fått med dere de enorme mengdene god mat vi har spist. Hvis ikke kan dere lese om det HER. Utrolig nok har ikke vekta gitt noe store utslag etter ei uke med etagilde, men vi kjenner jo at kroppen har fått smurning og at det er mindre brå bevegelighet. På Gol camping i helga fikk jo Tassen magetrøbbel, han har også spist godt, og vi har nok vært litt uforsiktige med fett og krydder til han. Vår feil. Både Tassen og vi trenger nok litt mosjon, nå skal hekken bli spretten!

DE9D6000 08DD 4B74 801F 0F742ECEF204

Da vi kom hjem i går ble vi derfor enige om at eg og Tassen skulle gå tur mens Doc tok gulvene. Han skulle både støvsuge og vaske, så da benytta jo eg og Tassen oss av sjansen til å starte vårtrimmen. Vi gikk et stykke bortover veien her før vi svinga inn på en grusvei, den fører ut mot motorveien hvor det går en fin langsgående tursti. Hvor lang den stien er aner eg ikke, men vi gikk et godt stykke før vi snudde og gikk hjem. Det ble ca 30 min og i underkant av 3 km i går, nett passe til første tur, og etterpå kunne vi grille indrefilet med god samvittighet.

8D9F187C 4FE9 494D A4E7 63F000926A6E En liten photosession måtte jo til, og etter ca 30-40 bilder var det fortsatt ikke ett bilde uten valker, greit, da må eg jo bare gå flere turer da. Har i det minste camo tights som er høg i livet og veldig behagelig, den kan du forresten kjøpe HER!

I dag ble det også tur. Da skulle Doc reise og hente nye lykter til vogna vår, noe som virkelig trengtes. Da var det, for meg, bare å ta med drikkeflaske og Tassen og begynne å gå. Vi gikk samme veien som i går, bare litt lenger og hurtig tempo. La til og med inn 500 m jogging, det var nok uten astmaspray. Du verden så fint det er ute i skauen nå som våren er på plass, det ble en pust i bakken før vi snudde. Det ble 3,5 km og 40 på oss i dag. Ble varmt nok på både Tass og mor ja, men i dag henta Doc sushi til middag, og vi spiste det også med god samvittighet. Klarer vi dette noen ganger i uka er mye gjort!

EDCDD2AE CF6B 46D0 8DFF F72DB5A4CDE1

BDAA22DC C99E 4B0B A537 86E2EE8FC9BC

Ja det var som sagt ufattelig varmt i dag, tightsen puster heldigvis godt, sjekk ut ny kolleksjon HER!

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen