Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Påskens høydepunkter!

Påskens høydepunkter!

Påskens høydepunkter!

Det sies at påsken ikke er komplett før man har spist appelsin og kvikklunsj, vel sånn innimellom slaga har eg fått dytta i meg ei stripe smelta kvikklunsj, og to båter appelsin. Det burde holde for min del, var jo nok av annet det måtte dele plass med i magen. Vi har med andre ord hatt det travelt med å få i oss alle planlagte måltider denne påsken. Svinekam, koteletter, grillpølser i alle størrelser og smaker, koldtbord, spekemat, pinnekjøtt, svineribbe, og mye mer. Rart i hele tatt joggebuksa passer enda.

A0B40A26 C514 464F B812 E836687B36EE 

Selv om vi har opparbeida oss et spekklag nok til å skremme spekkhoggere på flatmark, har vi hatt en heidundrende fin påske. Vi fikk besøk av muttern og fattern forrige søndag, men starta selv påskeferien tirsdagen på Sveastranda camping med muttern og fattern, hvor vi prøvesmakte noen varer fra systembolaget. Onsdagen hekta vi på vogna for videre tur til Mesnali og Byting, og der fikk vi selskap av Anne og Rype. Det ble det jo en liten kokkekamp hvor Rypen gikk hardt til verks for å overgå Doc, hvilket endte i et etagilde for alle oss andre torsdagen.

5EEADEFA 9F64 445F 9491 F6B441A24BCD

Etter dette tok vi turen hjem for å tine pinnekjøtt og svineribbe, så fredagen slukte vi pinnekjøttet og putta ribba i vogna. Vi ville ut på tur igjen! Det skulle vise seg å være lettere sagt enn gjort. Etter å ha saumfart campinghefter, NAF og Google, kom vi frem til at bare tre plasser sør for Oslo hadde åpent før 1. mai. To var smekk full og tredje kosta det dobbelte. Hva er det med kystfolket på Østlandet? Tåler de ikke friluft før mai? Nei vi måtte enten til fjells, eller vestover for å kunne campe, så vi sjekka inn på Gol camping kl 22 fredagskveld. 

F7871751 3C2B 4D63 B0EE D3D696FBE457

Ble ikke mer mat fredagen, men lørdagen derimot... Altså mat kan vi virkelig, i alle fall det å ete mat. Frokosten ble jo som den har vært store deler av påsken, egg og bacon. Ut på dagen tok vi en aldri så liten brunsj med spekemat, eggerøre og noen gode oster, med masse annet tilbehør. Alt her burde vi stoppa, men da var middagen alt i gang. Doc hadde med UDS’n, og i den lå ribba nå og godgjorde seg, den skulle ligge i 6 timer, og etter ei stund fikk den selskap av restene fra pinnekjøttet. Dette ble ut på ettermiddagen inntatt sammen med fløtepoteter og coleslaw, og som om ikke det var nok, sjokolade og potetgull ble desserten. 

 18E8C622 E675 4CB5 BC9D 0D5AE4180E23

3D5B9FD1 25FD 4D56 A280 0B1FC34AE540 

Nå er vi omsider på returen, kanskje rekker vi å komme hjem mens det er lyst så vi kan ta en etterlengta sykkeltur og husvask. Nå trenger vi mosjon, for eneste rørsle vi har vært borti er når Tassen har mast på tur. Nei han driter ikke på eget område selv om han er ute, og med dårlig mage i tillegg har det jo blitt noen runder. Men litt ordentlig mosjon trengs virkelig etter nesten ei uke med fråtsing i campingstolen.

825CC16B BC1B 4177 B7E2 14895ECAB9CD

 Hvordan har din påske vært? 

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen