Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Vi tar sjansen!!

Vi tar sjansen!!

Vi tar sjansen!!

Bildene er fra fjorårets tur!

Annonse - VatsVegas

Noen av dere som husker da vi var med på «Ta sjansen» i fjor? Vi hadde hjemmelaga akebrett av en skiboks med ski under, og aka rett ut i et iskaldt vann iført fangedrakter. Dette var ei utrolig moro helg med mye lek og fart, og vi var med i NM i beerpong hvor vi kom til kvartfinalen. 

19073C99 051E 43BC A341 7680114DFEF0

Nå har vi igjen blitt invitert opp til Vats for å ta sjansen, og for å ha ei moro og spennende helg. Siste vinterleker for i år holdes så klart på VatsVegas vinterfestival 3.-5. mai, og vi gleder oss! I år igjen skal vi ta sjansen, og vi har så smått begynt å forberede akebrett. Vi deltar også i beerpong hvor vi nå skal prøve å komme litt lenger enn sist, men i år er det også Prosecco pong, så mulig vi kjører en litt mer sofistikert versjon. Godt blir det uansett!

I tillegg til disse lekene er det mye annet som skjer. Det blir utendørs konsert, beachbar, DJ, pianobar, og konsert inne på hovedscenen. Beachbaren er jo en av våre favoritter, da fylles en bar med sand, og temperaturen skrus opp til tropiske høyder, så der kan man sitte og nyte «syden» som da vi var på charterfeber. 

D3D9DE06 9265 4152 A34C 677A2966104D

Er dette noe du vil oppleve? Kanskje du kan være vår heiagjeng, eller vil prøve å utfordre oss i noe? Da er det bare å klikke inn HER for å lese mer og melde deg på, vi lover du ikke kommer til å angre om du blir med! 

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen