Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Påske = Fest og mat!

Påske = Fest og mat!

Påske = Fest og mat!

Da var den festen over også, og Byting leverte! Vi parkerte på samme sted som i fjor, og tradisjonen tro var muttern og fattern med, og vi grilla pølser så fort vi var på plass. Ja noe svære pølser faktisk, nesten som pølsene på trekroneren i Bergen, bare at disse kom fra Sverige. Og etterpå gikk vi bort i byggefeltet hvor vi var invitert på et stort vorspiel. Vi var sikkert bort i mot 50 feststemte mennesker, og det var lett å bli kjent med folk. 

82C09142 8822 4B5E 9FC3 4ECFCE4BCD72 

Etter ei stund gikk vi opp igjen til vogn og bobil, vi hadde jo Tassen med, og Anne og Rype var på vei. Da de parkerte var det jo bare godstemning, og vi kosa oss med bobler og annet godt ei stund før vi gikk inn på lokalet. Det var Thomas, Teipen og resten av Bytingene alt i gang på scenen, så vi svinga oss raskt innom baren før vi rocka dansegulvet. Ja det må jo bare bli dansing og allsang når godgjengen fra Telemark stiller opp. Dette var skikkelig moro, og vi holdt ut like lenge som musikken. Da de var ferdig kunne vi lufte Tassen og slå av en prat med gutta før vi la oss. 

5E39036F 19EC 4498 A3CD F57EE0544D06 

I dag sov vi lenge, men da alle var stått opp ble det felles frokost. Doc og Rype diska opp som best de kunne, og vi lot oss imponere. Ja nå var det vel en uoffisiell kokkekamp mellom gutta, så det ble mye god mat. Og ja, Anne og Rype hadde jo med godt smør, villsvinpølse og gravørret, så seieren gikk vel i hans favør. Alle spiste seg uansett stup mett, så det var kanskje mest vinn-vinn for alle. 

Nå er vi hjemme igjen, og muttern og fattern er med fortsatt. Det ble grillings igjen, vi har mye mat vi skal rekke å kose oss med i påsken, så nå går det kast i kast med måltidene. Er jaggu godt knappebukse er på moten igjen, for nå er det pokker snart ikke annet som passer her!

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen