Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Her finner du oss!

Her finner du oss!

Her finner du oss!

Skal vi ta ett minutts stillhet for alle som må jobbe i påsken? Dere kan jo gjøre det mens dere leser om oss som ikke må jobbe. Vi har nemlig tatt ferie, eg måtte jobbe i går, og Doc hadde en liten tur innom jobb i dag. Han hadde med pappa for litt selskap, og da de kom hjem var det bare å kaste seg rundt og hekte på vogna. 

Turen i dag gikk over stokk og stein, nesten bokstavelig talt. På grunn av stengte veier og veiarbeid blei det litt omvei, og der måtte vi over en to mil lang grusvei med nyvaska bil, vogn og bobil. Humpete og støvete var det, og vogna ble mer eller mindre både skitten og ommøblert. Vi kom da frem. 

FBBAB832 5D5C 4E85 99B4 DD38D4DE0482

Nå sitter vi her på en trivelig stille camping og nyter livet. Vi hadde koteletter, fløtepoteter og brokkoli til middag, og nå koser vi oss med kaffe og baileys til dessert. Et lite popanlegg med Ingemars holder liv i oss, og noen pledd og vinterklær holder varmen i oss. Nå er det vår!

I morgen regner vi med litt mer liv og lått, da skal vi til Mesnali for å danse til Byting på Fjellnær. Der møter vi Anne og Rype, så da kan vi nok garantere mye moro. Vi gleder oss! Ser vi dere der? 

E69536BE CC49 4677 AE07 BE31BB34C388

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen