Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Når planen gikk i vasken

Når planen gikk i vasken

Når planen gikk i vasken

Mandag igjen da, men etter jobb i dag tar vi en velfortjent og etterlengtet påskeferie. Som mange har bemerka var ikke vi på Dokka i helga, vi fikk ikke reist likevel, og vi er veldig lei oss for det. Årsaken er personlig, håper det kan respekteres. Av og til skjer ikke ting som planlagt. Håper alle som var der kosa seg skikkelig når Hilljacks var på scenen!

0F479FED A80E 44EB B588 2CC437FBC9EA

Vi fikk likevel noe fornuftig ut av denne helga, har fått slappa av litt, og gjort en god del i hagen. Doc har fått fiksa litt mer i vogna, så der mangler det bare klær, mat og en liten gulvvask før den kan rulle. Videre er resten av den hjemmelagde flaggstanga nå fjerna, ja den knakk jo hver gang det var storm, så etter tre år og noen brudd hadde den vel gjort jobben sin. Doc har for det meste vært effektiv og rydda mye ute, og han har brent mye bråte, utrolig nok uten noe uhell(!) Hadde nesten forventa at noe skulle gå gale der med hans Donald-flaks. 

 Ellers kom jo muttern og fattern over fjellet i bobil. De kom ganske tidlig i går siden vi likevel var hjemme, og når man er på tur med bobil eller vogn, da skal man sitte ute, så vi var ute i hele går. Været var jo helt topp, faktisk så varmt at Tassen måtte grave seg kuldegrop under hekken. Ja pass på hvor du går her, fare for å snuble i Tassen sine favorittsteder. 

A008C442 FC4A 4D8F 8A14 59833E223C59

 Muttern og fattern pleier jo å stikke innom Sverige når de først er østover, og da har de pleid å sette fra seg det de måtte ha av polvarer hos oss for å unngå tull i tollen. Men denne gangen hadde de ikke med mer enn vi klare å få i oss i går, altså det vil si et par cider og noen få ølbokser fra et mikrobryggeri. Det var jo godt til grilla svinekam, men det ble ikke mer enn at vi fortsatt var tilnærma kjørbar da vi la oss. Verre med maten, vi spiste oss så mett at fire voksne mennesker ikke klarte å fullføre en pose chips på kvelden. Og Doc fikk til det kunststykke å velte stolen inn i hekken fordi stolbeina tredde seg ned i plenen!

 Vel vel, noen timer igjen på jobben nå, så er det rett hjem og klippe klør på Tassen, og begynne å pakke i vogna. Nå er det ikke mange dagene igjen før vi stikker på tur, og vi gleder oss!

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen