Sikkert vårtegn!

Sikkert vårtegn!

«Doc, ta et bilde av meg før vi blir for våt på henda!»

Wow fredag igjen alt?! Denne uka har gått steike fort, vel, mandagen alt synes eg det hadde vært ei hard uke. Men nå er helga like rundt hjørnet, og etter helga er det like før påsken innvilger oss noen velfortjente fridager. Vi skal bare jobbe mandagen, så er det ferie ei uke, og det blir skikkelig godt!

Denne uka har vi virkelig vært produktive! Vogna er klargjort til sommeren, hadde en skikkelig gjennomgang av alt. Skrubbet skuffer og skap, ja særlig kjøleskapet, kunne nesten tatt leie fra det som bodde der. Og alle kjørl har fått en runde i oppvaskmaskin, så alt i vogna er gullende reint. Dyner og puter er lufta og pent antrukket i sengeklær med USA flagget, og gassen er sjekka, og nytt batteri på plass, så alt funker. Og ny høyttaler er strategisk plassert blant sitteunderlag og ølvotter.

 48B694E3 4203 4AB1 9D74 4D75EFC0B9A1

Utvendig er det brune borte bak oransje folie, så nå matcher vogn og bil. Og jaggu har Doc vært hos bilsakkyndige og fått en ny bokstav på førerkortet. Ja vi hadde jo regna litt feil ang vekt på bil og vogn da, glemt å legge til det tonnet vi kan ha på planet på Forden. Men nå er det også i boks, og vogna kunne faktisk vært dobbelt så tung uten problem. Det beste? Eg slipper å kjøre, for eg har ikke lov!

I går var været på vår side, blå himmel og vindstille. Det var riktig nok under 10 grader, men likevel nok til at vi kunne oppholde oss utendørs i tynne sommerjakker. Da var det på sin plass med grundig bilvask. Eg vaska Forden og Doc vaska Subaruen, både innvendig og utvendig. Du vet det er vår når man kan ta frem høytrykksspyleren og vaske bilene hjemme på egen gårdsplass, og vogna er klargjort for sesong, eller når man hører skravlingen fra 40 ihuga syklister lenge før de passerer! Hva er ditt sikreste vårtegn?

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen