Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
F**n så irriterende!

F**n så irriterende!

F**n så irriterende!

Folk tror vi drikker hele forbanna tida. Til og med når vi prøver å sykle for Superselma (kreftsyke barn) kommer det noen smartinger med hysterisk morsomme og oppbrukte vitser om alkohol i kommentarfeltet. For N’te gang; vi er ikke alkiser selv om vi tar en fest en sjelden gang. Begge har fulle jobber, pluss en del andre prosjekter i tillegg, vi har ikke tid eller råd til å drikke så mye som folk tror.

Når folk skriver og sier navna våre feil. Når du leser på fb at det står Doc, hvorfor da skrive Dock eller Dokk? Det står jo på alle våre sosiale media pluss i bloggnavnet, DOC. Og mitt navn, har lagt merke til at mange sier og skriver Helena, eg heter Helene med E. Nei det er ingen krise, men til og med på Visma har de klart å registrere det feil, og da kan det fort bli litt kluss.

Folk som bare leser overskrifter. Altså kommentarfeltet på sosiale media burde være stengt inntil man faktisk har lest hele saken, da hadde man sluppet mange nettroll og fantastisk urelevante kommentarer. Det fantastiske er jo at de som skriker høyest er ofte de som ikke vet hva saken handler om, så det å sette seg inn i noe før man blander seg kan være lurt. Dessuten er jo mange av disse tastaturtøffingene bare noen kattunger når det kommer til virkeligheten.

Bilister som ikke klarer å komme opp på påkjøringsrampe ved motorvei. Når man skal inn i 110 sone hvor trafikken går stabilt i fartsgrensa, og man har en bil fremfor som ikke orker mer enn 60 i det vi må legge oss over, da er det mye farligere enn å ligge i 10 over grensa hvor som helst. Eller generelt sett folk som alltid ligger i 10-20 km under fartsgrensa, er de som skaper farlige situasjoner. 

Folk som klarer å finne noe å bli krenka av over alt, aller helst blir krenka på andres vegne. De som leiter etter noe å kunne reagere på, det er jo den gjengen som finner feil over alt som burde gå i seg selv. Om man hele tiden finner noe å bli krenka over, da har man virkelig et trist liv. Vi må tilbake til den tida vi kunne le av det meste, slutte å irritere hverandre med idioti. 

Er det noe som plager dere? Skriv det gjerne i kommentarfeltet under her :D

Dask

Skrevet av : Dask

Charlotte
Jobb
Hva jobber dere med.?


Dask
Doc er konsulent for måleteknikk , og Dask er logistikkoperat ør ;)
Kaptein Blueberry
Herlig lesning
Skjønner dere godt, og støtter dere hele veien. Er fan av de menneskelige sidene deres, og ikke alkohol. Problemmet er vel fra serien, som nesten bare fokuserte på alkohol..... Og ikke hvem dere er som mennesker
Anonymous
Stå på dere!! Jeg vet godt åssen det er å bli dømt av folk som ikke kjenner deg ? men dere må bare heve dere over det, selv om det kan være jævla vanskelig til tider ?
Men gi dem en mental ?, og fortsett og danse spm om ingen ser dere ? dere er fine ?

Linda
Hvor skal jeg begynne? Jeg er vel en mester i å irritere meg over småting/bagateller men også folk i trafikken, folk som ikke har respekt ovenfor andre, urettferdighet osv tror jeg kan skrive en bok over ting jeg irriterer meg over, men i skrivende stund så må jeg ut å redde hunden som har fått båndet sitt rundt en stolpe! Verdensproblem ;-)
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen