Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Klar for Norgesturné!

Klar for Norgesturné!

Klar for Norgesturné!

Ja denne helga har vi endra planene våre sikkert 10 ganger, men den endte jo opp med å bli litt produktiv likevel. I helga skulle vi nemlig sykle mye, og ta hele huset skikkelig. Du vet når man hører Doc mumle i bakgrunnen «Nå er det jaggu subbete igjen her gitt», da er det bare å få ræva ut av sofaen fortere enn min egen skygge.

Lørdagen starta jo som lørdager flest, da Doc nærma seg ferdig med en frokost bestående av egg og bacon, sendte han Tassen opp for å vekke meg. Etter frokost tok han Tassen med for å hente noe folie, sånn at eg skulle få fred til støvsuging. Tanken var nok god, men det betydde jo at eg faktisk måtte støvsuge. 

05099E02 11EB 4B3A B619 C087DB93919C

Da Doc og Tassen var tilbake skulle Doc bare (ja han SKULLE BARE) foliert en takboks, og så kunne vi sykle. Dette tok jo mer tid enn planlagt, og da han var ferdig var det langt ut på ettermiddagen. Tid for mat, men først måtte eg jo handle, og Doc tørka litt støv. Så nydelig vær som det var, ble middagen tatt på grillen med ei øl og et glass vin. Dermed utgikk sykling til fordel for grillkos i solveggen. 

Søndagen starta på samme måten, Tassen sto ved sengekanten og skreik for full hals at nå var det frokost. Også da tenkte vi å vaske resten, og så ta en sykkeltur. Men så oppdaga vi jo plutselig campingvogna utafor. Til helga skal vi på tur, og siden vogna har stått i 5 mnd trengte jo den litt omsorg. Tassen fryda seg, for dette betød utetid for han også. 

01E09D89 E131 45B1 9703 7B332FBFF8EE

Doc hadde noen ideer for å freshe vogna utvendig, og satte i gang med det, mens eg begynte inni vogna. Der var det mye å kaste, og mye å vaske. Ett år gamle ketchup og sennepsflasker som har gått lekk, det blir jo litt mugg kan du si. Var godt å få klargjort vogna nå, og det gjenstår gulvvask og sengeklær innvendig, og noen striper utvendig. 

Middagen i går ble samme som lørdag, fordi vi hadde mye, men i går ble det laga på kjøkkenet inne pga vind. Ja den samme vinden som gjorde at syklingen utgikk også i går. Trening ble det heller ikke, for Doc orka ikke, og eg gadd ikke trene aleine. Men huset er da tilnærma reint, bikkja har fått mye frisk luft, og vogna er straks klar for norgesturné!

Første stopp HER

Andre stopp HER

Resten oppdateres etterhvert! Følg gjerne med på snap (redneckdask) og insta (@docogdask) hvor vi deler så fort noe skjer!

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen